Информације и услуге

Како резервисати

почните одмах са резервацијом

ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА

Желите једноставно путовање? Резервишите директно на Wizz веб-сајту!

преузмите

МОБИЛНУ АПЛИКАЦИЈУ

Преузмите мобилну апликацију Wizz Air! Садржи све што вам треба за летове!

бројеви позивног центра

ПОЗИВНИ ЦЕНТАР

[callcenter-transaction location=CallCentre] Трансакциона накнада за позивни центар

Када довршите резервацију, добићете шифру потврде. Она вам је потребна за чекирање.

На вашу адресу е-поште ће бити послат план путовања који обухвата

  • јединствену шифру потврде
  • број лета
  • датум и време путовања
  • податке о поласку и одредишту
  • пуну цену

Путницима који резервишу летове у туристичкој агенцији или на веб-сајту треће стране, план путовања ће доставити туристички агент. Ако резервацију нисте направили ви, све промене у вези са летом биће достављене на контакт информације власника резервације.

Често постављана питања

Трудимо се да заштитимо и безбедно чувамо ваше личне податке од неовлашћеног приступа, коришћења, измене или брисања. Посвећујемо посебну пажњу безбедном преносу личних и финансијских података преко шифрованих канала помоћу најсавременије технологије слоја безбедних прикључака (Secure Socket Layer – SSL).

Такође нудимо безбедносну услугу путем интернета власницима VISA и MasterCard картица. Secure Code програм, који су верификовали VISA и MasterCard, омогућава вам да региструјете додатну лозинку за кредитну картицу да бисте спречили неовлашћене куповине кредитном картицом.

Током плаћања, ако ваша банка учествује у овом програму, затражићемо од вас да се региструјете за једну од ових технологија. Само пратите упутства путем интернета да бисте подесили додатну лозинку. Неке банке нуде опцију касније регистрације, док друге траже да се региструјете одмах по довршавању трансакције путем интернета. Ови програми ће ускоро постати обавезни за све власнике картица. Ако имате питања, директно контактирајте банку која вам је издала картицу.