Informacioni dhe shërbimet

Asistenca e posaçme për fluturimet e ndërprera dhe pasagjerët me invaliditet

Nëse kërkoni asistencë të posaçme

Ju duhet të informoni Wizz Air

të paktën 48orë përpara

orarit të programuar të nisjes.

NËSE JU NDËRPRITET FLUTURIMI

mund të na telefononi në çdo kohë për mbështetje në numrat e mëposhtëm

Accordions

Nëse ka dyshime të arsyeshme nëse mund të arrini shëndoshë e mirë deri në fund të fluturimit, pa kërkuar asistencë gjatë fluturimit, ne rezervojmë të drejtën të kërkojmë certifikatë mjekësore që konfirmon se jeni në gjendje të udhëtoni me avion. Kjo duhet të përmbajë miratimin e qartë mjekësor për transportin ajror.

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Për ta bërë udhëtimin tuaj të sigurt dhe komod, ju duhet të informoni Wizz Air të paktën 48 orë përpara orarit të programuar të nisjes së fluturimit rreth aftësive tuaja të kufizuara fizike ose lëvizshmërisë së kufizuar, ose çdo kusht tjetër që mund të kërkojë kujdes mjekësor.

Kërkesa juaj mund të kryhet në internet gjatë procesit të prenotimit ose duke kontaktuar qendrën telefonike të asistencës së posaçme. Rekomandojmë që të na telefononi ditën që kryeni rezervimin.