Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas
Charter_image

Shërbimi është i disponueshëm për udhëtime për korporatat dhe udhëtime me stimuj, turne me shumë ndalesa dhe udhëtime riatdhesimi. Prandaj, kjo mund të jetë një zgjidhje ideale për zyrtarët qeveritarë, profesionistët e biznesit, ekipet sportive si edhe grupet për pushime. Përvoja e personalizuar e udhëtimit ofron fleksibilitetin më të lartë për organizatat që kërkojnë të transportojnë grupet prej deri në 239 pasagjerësh, me qetësinë se mund të zgjedhin shërbimin, itinerarin dhe orarin që u përshtatet më së mirë nevojave të tyre. Shërbimi standard charter i WIZZ, sipas modelit "të gjitha në një", siguron një zgjidhje të përshtatshme dhe të personalizueshme për çdo grup të madh me çmime speciale për t'u lidhur me botën në këto kohëra të paprecedenta.

Nëse po mendoni një udhëtim të ngjashëm unik, ju lutemi dërgojeni kërkesën tuaj te special.flights@wizzair.com. Ju kërkojmë me mirësjellje që t'i dërgoni pyetjet tuaja vetëm në anglisht duke përfshirë detajet e nevojshme (si numri i pasagjerëve, data e saktë, itinerari, preferencat e kateringut).

Preferojmë përdorimin e kësaj platforme për kërkesa për avionë charter të plotë dhe jo për kërkesa individuale ose informacion të përgjithshëm.

Na kontaktoni: special.flights@wizzair.com