Карта за планирање патувања

Проверете каде сѐ може да летате со нас во нашите оперативни маршрути, како и важечките правила, на интерактивната карта подолу.

Како функционира картата?

ЗА ДА ГИ ВИДИТЕ ТЕКОВНИТЕ ОПЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ:

  • изберете го конкретниот аеродром на поаѓање
  • кликнете на конкретниот аеродром на дестинацијата