Charter_image

Услугата е достапна за корпоративни и стимулативни патувања, патувања со повеќе застанувања и летови за репатријација. Поради тоа, ова би можело да биде совршен избор и за владини службеници, деловни професионалци, спортски тимови и групи на одмор. Патувачкото доживување по мерка овозможува неверојатна флексибилност за организациите што планираат превоз за групи до 239 патници, со можност за спокојно избирање на услугата, маршрутата и распоредот што најмногу одговара на нивните потреби. Сè на сè, услугата чартер-услугата согласно со стандардите на WIZZ обезбедува практично и приспособливо решение за секоја голема група по посебни цени за поврзување на светот во овие невидени времиња.

Ако замислувате слично, единствено патување, проследете го вашето барање на special.flights@wizzair.com. Ве замолуваме да ги испраќате вашите прашања само на англиски јазик, заедно со неопходните детали (на пр., број на патници, точен датум, маршрута, кетеринг).

Претпочитаме да ја користите платформава за барања за чартер на цел авион, а не за поединечни побарувања или општи информации.

Контактирајте со нас: special.flights@wizzair.com