Charter_image

Услуга је доступна за корпоративна и наградна путовања, путовања са више преседања и летове за повратак путника. Због тога она може да буде идеалан избор за државне званичнике, пословне професионалце, спортске тимове, као и групе које заједно путују на одмор. Ова прилагођена услуга за путовања нуди потпуну флексибилност за организације које желе да превезу групе до 239 путника и могућност да слободно одаберу услугу, линију и ред летења који највише одговарају њиховим потребама. Све у свему, чартер услуга у складу са WIZZ стандардом пружа практично и прилагодљиво решење за било коју већу групу по посебним ценама како би повезала свет у ова необична времена.

Ако сте заинтересовани за слично јединствено путовање, проследите свој захтев на special.flights@wizzair.com. Молимо вас да пишете искључиво на енглеском и да наведете неопходне детаље (као што су број путника, тачан датум, линија, жеље у вези са кетерингом).

Препоручујемо да се ова платформа користи само за захтеве за пуне чартер летове, а не за појединачне захтеве или опште информације.

Обратите нам се: special.flights@wizzair.com