Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Wizz Discount Club

О Wizz Discount ClubWIZZ Discount Club сада нуди много шири спектар попуста на путовања и повезанe услугe. Поред минималног загарантованог попуста од 1200 din на цене карата*, чланови сада могу да искористе додатну уштеду од 600 din за сваки комад великог кабинског пртљага и чекираног пртљага купљеног путем интернета. Wizz Air нуди две врсте чланства; можете да изаберете оно које најбоље одговара вашим захтевима путовања.

Стандардно чланство важи за вас и вашег сапутника, по годишњој цени од само 3999 din

Групно чланство iважи за вас и за до 5 ваших сапутника као што су чланови породице и пријатељи, по годишњој цени од само 6999 din

Ако сте купили чланство у Wizz Discount Club пре 14 октобра 2014., кликните овде за више информација.

Учланите се у клуб и одмах искористите његове предности:

Стандардно чланство

Ако обично путујете сами или са само једним сапутником, ова врста чланства је осмишљена специјално за вас. Предности које можете да искористите су:

  • Загарантован минимални попуст  oд 1200 din за сваки лет за све цене летова* од 2299 din, у било ком тренутку током ваше чланарине. Молимо вас, имајте на уму да у случају ниже наведених цена летова 2299 din попуст није загарантован.
  • Уштеду од 600 din на сваку велику кабинску торбу и чекиран пртљаг купљен путем интернета
  • Тренутан приступ попустима: снижене цене летова и накнаде за пртљаг су доступне за резервације чим се будете придружили клубу.
  • Снижења за стандардно чланство : уштедите још више када путујете са чланом породице или пријатељем! Попусти такође важе за сапутника члана (који путује у истој резервацији као члан, највише два путника по резервацији).
  • Ексклузивне промоције: информишите се о промотивним понудама само за чланове путем мејла пре осталих и добијте додатне попусте.

Како то функционише?

Пример: : 2 путника путују са великим кабинским торбама на повратном летуКада резервишете повратно путовање за вас и вашег сапутника и када се примењују попусти које нуди чланство у клубу; већ ћете уштедети више од трошкова годишње чланарине! Што више путујете са Wizz Air-ом, више штедите са клубом!

Годишња стандардна чланарина за WIZZ Discount Club износи 3999 din.

Чланство Група

Ако обично путујете у групи (на пример са породицом или пријатељима), ова врста чланства је осмишљена за вас. Предности које можете да искористите су:

  • Загарантован минимални попуст oд 1200 din за сваки лет за све цене летова* од 2299 din, у било ком тренутку током ваше чланарине. Молимо вас, имајте на уму да у случају ниже наведених цена летова 2299 din попуст није загарантован.
  • Уштеду од 600 din на сваку велику кабинску торбу и чекиран пртљаг купљен путем интернета
  • Тренутан приступ попустима: снижене цене летова и накнаде за пртљаг су доступне за резервације чим се будете придружили клубу.
  • Снижења за групно чланство:  уштедите још више када путујете заједно са члановима породице или пријатељима! Попусти такође важе за резервације сапутника члана клуба ако су резервисали заједно са чланом, (до 5 сапутника по резервацији, плус члан, највише шест путника по резервацији).
  • Ексклузивне промоције: информишите се о промотивним понудама само за чланове путем мејла пре осталих и добијте додатне попусте.

Како то функционише?Када резервишете повратно путовање за вас и вашу породицу или пријатеље и када се примењују попусти које нуди чланство у клубу; већ ћете уштедети више од трошкова годишње чланарине! Што више путујете са Wizz Air-ом, више штедите са клубом!

Годишња Група чланарина за WIZZ Discount Club износи 6999 din

После плаћања, добићете тренутан приступ клупским ценама летова и сниженим накнадама за пртљаг за ваше резервације путем интернета. Придружите се клубу и почните да штедите - Пријавите се сада!

Да ли сте већ члан WIZZ Discount Club-а, али бисте желели да надоградите своје чланство да бисте могли да искористите још више предности WIZZ Discount Club-а са стандардним или групним чланством?
Не брините, можете да пређете на стандардно или групно чланство у било ком тренутку током периода важења вашег чланства тако што ћете платити евентуалну разлику у трошковима чланарине. Можете да надоградите стандардно чланство у групно чланство тако што ћете платити разлику у трошковима чланарине. Надоградња чланства не продужава рок истека чланства. Прелазак на ниже чланство није могуће.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА:

Цене карата и накнаде за пртљаг WIZZ Discount Club-а се примењују на сапутнике само када је члан клуба један од путника у резервацији.
Попусти на накнаду за пртљаг се не могу применити на резервације извршене пре куповине чланства.
Број места по назначеној Wizz Discount Club цени зависи од расположивости. Приликом резервације лета у другој валути, износи се могу разликовати због осцилација девизног курса.

Годишња чланарина за WIZZ Discount Club је доступна овде

КАКО ДА КУПИТЕ ЧЛАНАРИНУ У WIZZ DISCOUNT CLUB И ДА ДОБИЈЕТЕ ПРИСТУП СНИЖЕНИМ ЦЕНАМА?

Молимо вас, следите ове лаке кораке:

1. Одаберите летове које желите да резервишете.

2.Кликните на дугме “Купите” да бисте додали цену чланарине у Wizz Discount Club вашој резервацији.

3. Довршите резервацију тако што ћете попунити контакт податке и извршити уплату за резервацију и чланарину. Ваше чланство у Wizz Discount Club ће бити активирано за период од годину дана почев од дана куповине.

4. Сваки пут када желите да резервишете лет по сниженим клупским ценама, молимо вас, пријавите се на ваш “myWIZZ” профил уз помоћ ваше електронске адресе и лозинке. После пријављивања, моћи ћете да видите информације о вашем рачуну као што су ваше последње резервације или датум истека чланарине у Wizz Discount Club .

Не заборавите да се пријавите за WIZZ специјалне понуде на почетној страници да бисте добијали информације о посебним промотивним понудама за чланове клуба!

Да бисте прочитали условеWizz Discount Club -а кликните овде.

* Попуст је доступан за све цене летова од 2299 din. Цене укључују порезе, административну таксу, неопционалне трошкове и једну малу кабинску торбу (42x25x32cm). 

Да ли сте се придружили WIZZ Discount Club-у пре 14 октобра 2014.?

Ако сте купили чланство пре 14 октобра, 2014., можете да прочитате услове и одредбе који се односе на ваше чланство овде.

Уколико желите да уживате у предностима стандардног или групног чланства детаљно описаним изнад, можете да промените своје тренутно чланство у стандардно чланство без додатних трошкова или можете да извршите надоградњу на групно чланство приликом ваше следеће резервације.

Имајте на уму да ако промените своје тренутно чланство купљено пре 14 октобра 2014. у стандардно или групно чланство, само услови и одредбе стандардног или групног чланства (респективно) ће се примењивати после промене. Овај захтев за промену не може да се повуче. Таква промена чланства не продужава рок вашег чланства.
Попусти на накнаду за пртљаг се не могу применити на резервације извршене пре куповине или надоградње стандардног или групног чланства.