Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ Privilege Pass

WIZZ Privilege Pass је програм једногодишњег чланства који вам омогућава да користите све предности путовања са нама. Постаните члан за годишњу претплату од 99 EUR и уживајте у одличним погодностима. Разумемо да су особама које путују послом и особама које често путују најважнији лакоћа и удобност, па вам зато нудимо WIZZ Privilege Pass, уз који више не морате да чекате приликом укрцавања, јурите до најбољих седишта или бринете о ограничењима кабинског пртљага. Треба само да се укрцате и кренете, и моћи ћете да наставите са својим обавезама.

ШТА ПРОПУСНИЦА ОБУХВАТА:

Бесплатан избор седишта

Бесплатно изаберите омиљено седиште. Доступна су следећа седишта:

 • Седишта у предњем реду и предња седишта, која се налазе у предњем делу авиона и која вам омогућавају да међу првима изађете из авиона по слетању.
 • Седишта са додатним простором за ноге имају више простора за ноге како би путовање било удобније.

Имајте на уму да избор ових седишта подлеже одређеним ограничењима.

Седишта у предњем реду:

Седишта у предњем реду се налазе у првом реду кабине. Путници наведени у наставку из безбедносних разлога НИСУ квалификовани за седење у 1. реду:

 • Путници који имају мање од 18 година
 • Путници који имају прекомерну телесну тежину
 • Трудне путнице
 • Путници који путују са малом децом (млађом од 2 године)

Седишта са додатним простором за ноге:

Седишта са додатним простором за ноге се налазе у реду у коме су излази за хитне случајеве. Путници наведени у наставку из безбедносних разлога НИСУ квалификовани за седење у реду излаза за хитне случајеве:

 • Путници који имају мање од 18 година
 • Путници који имају прекомерну телесну тежину
 • Путници који захтевају посебну помоћ
 • Трудне путнице
 • Путници који путују са малом децом (млађом од 2 године)

Неограничено приоритетно укрцавање

Будите међу првим путницима који ће бити позвани да уђу у авион, сваки пут када путујете са нама.

Путници са приоритетним укрцавањем могу да понесу са собом у авион 1 додатни комад личног пртљага поред мале или велике кабинске торбе.

Додатни комад личног пртљага може да буде торбица и торба за лаптоп или камеру која не премашује максималне димензије 40×30×18 цм.
Ако путник са приоритетним укрцавањем понесе 2 комада ручног пртљага који премашују максималне димензије додатног комада личног пртљага, путник мора да чекира једну торбу уз одговарајућу накнаду.

Бесплатан велики кабински пртљаг

Више не морате да бринете о ограничењима кабинског пртљага! Омогућавамо вам да бесплатно на сваки лет унесете велики кабински пртљаг, тако да само треба да се укрцате и кренете! У авион бесплатно можете да унесете пртљаг димензија до 56x45x25 cm.

Можете да користите WIZZ Privilege Pass за резервације летова које сте извршили пре куповине пропуснице WIZZ Privilege Pass, ако ти летови још увек нису обављени. Да бисте искористили погодности пропуснице WIZZ Privilege Pass за постојеће резервације, потребно је да доделите чланство тим резервацијама помоћу опције „додај услугу“ у одељцима „моје резервације“, „резервације“ или „чекирање“.

Имајте на уму да власници пропуснице WIZZ Privilege Pass не могу да прошире бесплатну услугу Велики кабински пртљаг на услугу Чекирани пртљаг.

Ако сте члан, можете да купите и пакете WIZZ Premium и WIZZ Premium Plus по нижој цени јер су услуге Велики кабински пртљаг и Приоритетно укрцавање већ укључене у WIZZ Privilege Pass.

Напомена:

 • Чланство није доступно за децу која имају мање од 14 година.
 • Пропусница WIZZ Privilege Pass није преносива. Није могуће променити име члана коме је додељен WIZZ Privilege Pass. Чланови морају да обавесте Wizz Air о неовлашћеној употреби своје пропуснице WIZZ Privilege Pass чим тога постану свесни.

Ако желите да прочитате Одредбе и услове, кликните овде!