Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Права на предметот на податоци

Како што е наведено во Известувањето за приватност, Вие, како субјект на податоците, ги имате долунаведените права поврзани со обработката на Вашите лични податоци, доделени со Општа регулатива за заштита на податоците на ЕУ (Регулатива (ЕУ) 2016/679).

Пополнете ги релевантните информации во просторот подолу и изберете го правото што би сакале да го остварите или пак, опишете го Вашето барање.

Очекуваме да одговориме на Вашето барање во рок од еден месец од приемот на целосно пополнет образец и доказ за идентитет и ако е потребно за Вашето барање, рокот може да го продолжиме за уште два месеца.

Информациите што ги наведовте во образецов ќе ги користиме само за да Ве идентификуваме Вас и личните податоци поврзани со Вашето барање, а и за да одговориме на Вашето барање. Ако наведете лични податоци што нема да ги обработиме, податоците ќе ги чуваме 6 години од завршувањето на обработката на Вашето барање.