Ваш прегледач је застарео
Не подржавамо ову верзију прегледача.
Ова страница се приказује јер смо открили да користите прегледач који је застарео или није подржан. Да бисте и даље прегледали wizzair.com и имали најбољи кориснички доживљај током прегледања, препоручујемо да ажурирате прегледач.
Ову су прегледачи које препоручујемо:
Mozilla Firefox
Преузмите бесплатно
Google Chrome
Преузмите бесплатно

Информације и услуге

Променљиви сапутник

anonymous_icon1

ПРОМЕНЉИВ

Додајте највише 9 путника без имена у резервацију.

anonymous_icon2

ДО 3 САТА ПРЕ ПОЛАСКА

Довршите резервацију додавањем имена пре чекирања.

 

Често постављана питања

Често постављана питања

Ова услуга није доступна за групне резервације  нити за бебе или путнике којима је потребна посебна помоћ. Ако путујете са бебом, морате да наведете име бебе при прављењу резервације. 

 

Ова услуга је доступна искључиво пре завршетка резервације. Ако желите да промените имена сапутника након што завршите резервацију, можете да изаберете услугу променљивог сапутника, али морате да наведете имена нових сапутника и платите примењиву накнаду за промену имена.

 

 

Не, морате да наведете бар једно име у резервацији.

Не, треба да додате сва имена да бисте могли да се чекирате за лет.

 

Чекирање мора да се изврши најкасније 3 сата пре заказаног времена поласка.

Ако се не наведу сва имена променљивих сапутника пре чекирања путем интернета, сматраћемо да сте отказали резервацију за променљиве путнике чија имена нисте навели и примењиваће се Општи услови превоза.  

Ако сте изабрали Plus цену и желите да се чекирате на аеродрому, морате да наведете имена променљивих сапутника тако што ћете отворити резервацију најкасније три сата пре заказаног времена поласка. Ако не наведете имена која недостају на време, сматраћемо да сте отказали резервацију за неименоване путнике.

На пример, ако резервишете за пет особа и при резервисању наведете два имена и додате три променљива сапутника, а не наведете име неког од њих у задатом року, сматраћемо да сте отказали резервацију за тог путника и поступићемо у складу са Општим условима превоза.

Можете да платите резервацију кредитном картицом или коришћењем кредита са WIZZ рачуна. Банковна дознака није доступна као начин плаћања за резервације са променљивим сапутницима.

 

Када додате имена променљивих сапутника, можете да их промените ако платите накнаду за промену имена.

Да, можете да се чекирате на аеродрому, али само ако сте додали имена променљивих сапутника путем интернета најкасније 3 сата пре заказаног времена поласка.

У супротном ћемо сматрати да сте отказали резервацију за променљиве сапутнике чија имена нисте навели.

 

Ако не наведете име у датом року, сматраћемо да сте отказали резервацију за сапутника чије име нисте навели и поступићемо у складу са Општим условима превоза. Ако се на аеродрому појавите са сапутником чије име нисте навели, њему неће бити дозвољено да путује.

 

Чекирање на аеродрому није доступно ако резервација обухвата услугу променљивог сапутника, осим у случају Plus цене.

Имајте на уму да чак и ако изаберете Plus цену и желите да се чекирате на аеродрому, морате да додате имена променљивих сапутника путем интернета најкасније 3 сата пре заказаног времена лета.