Путно осигурање

Информације и услуге

Wizz Air

Информације и услуге

Путно осигурање

Заштитите себе и сапутнике тако што ћете додати путно осигурање када резервишете лет.

Свеобухватно путно осигурање

Полиса свеобухватног путног осигурања је доступна клијентима који живе и бораве у Белгији, Бугарској, на Кипру, у Чешкој Републици, Француској, Немачкој, Мађарској, Италији, Летонији, Литванији, Малти,   Холандији, Пољској, Португалији, Румунији, Словачкој, Шпанији, Швајцарској и Уједињеном Краљевству и обухвата следеће:

  • хитна медицинска помоћ 24 сата дневно, 7 дана недељно
  • покриће у случају отказивања
  • медицински трошкови у иностранству
  • покриће за изгубљени или украдени пртљаг
  • покриће за пропуштен полазак
  • покриће услед изненадне смрти

Осигурање у случају отказивања

Осигурање у случају отказивања је доступно клијентима који живе и бораве у Белгији, Чешкој Републици, Данској, Финској, Француској, Немачкој, Мађарској, Италији, Холандији, Норвешкој, Португалији, Шпанији, Шведској и Швајцарској и обухвата следеће:

  • покриће у случају отказивања
  • покриће у случају прекида путовања

Погледајте Уговор о осигурању за више информација.

Трошкови се рачунају аутоматски приликом резервације и зависе од дужине путовања. Путовања дужа од 30 дана нису покривена. Да бисте купили осигурање, ви и ваши сапутници морате да имате мање од 65 година у тренутку куповине полисе. Не пружамо покриће за путовања на Кубу нити преко ње.

Chubb European Group Limited и Chubb Insurance Switzerland (само за Швајцарску) су осигуравајућа друштва  за горенаведене производе путног осигурања.
Chubb European Group Limited (регистрована у Енглеској и Велсу под бројем 1112892, са регистрованим седиштем у улици 100 Leadenhall Street, у Лондону, EC3A 3BP) је овлашћена од стране Тела за пруденцијалну регулативу и њен рад регулишу Финансијски саветодавни орган (референтни број 202803) и Тело за пруденцијалну регулативу. ​
Wizz Air Hungary Airlines Ltd је овлашћени представник (реф. број 494158) за Chubb European Group Limited у Уједињеном Краљевству. Регистрације могу да се провере у Регистру финансијских услуга на https://register.fca.org.uk/. ​