Групне резервације

Истражите могућности за путовање

Лако организујте цео одмор

Информације и услуге

Групне резервације

booking_for_groups_fixed_price

ФИКСНА ЦЕНА

Једна цена за све путнике

group_flexibility

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Мењајте имена и додајте путнике

 

booking_for_groups_discount

ПОПУСТ

20% попуста за групе студената или старијих особа

Падајући мени

Групе од 11 или више студената или старијих особа имају право на попуст од 20% на цену карте.

  • Група студената је било која група у којој најмање 90% путника има мање од 25 година у тренутку путовања.
  • Група старијих особа је било која група у којој најмање 90% путника има макар 65 година у тренутку путовања.
  • Имена и датуми рођења из путних докумената за све путнике морају да се наведу у резервацији најкасније 72 сата пре планираног времена полетања.

Проширење резервације није могуће у комбинацији са попустом за студенте/старије особе.

Ако група не испуњава услове за попуст за студенте или старије особе, унете информације неће бити сачуване и чекирање путем интернета неће бити довршено.

Да бисте прегледали детаљне услове и одредбе, кликните овде.

  1. Потражите летове. Ако желите да обавите групну резервацију за 11 или више путника, морате да отворите Wizz Air налог или се пријавите на њега. Ако сте се пријавили и потражили летове, али и даље не можете да видите цене за групне резервације, кликните на дугме „захтевај“ да бисте упутили захтев за приказивање групних цена. Обавестићемо вас чим цене за резервисање путем интернета постану доступне, за шта обично није потребно више од 2 радна дана.
  2. Направите резервацију. Када се прикажу групне цене, можете да направите резервацију тако што ћете изабрати летове, додати опционалне додатне услуге и изабрати жељени начин плаћања. Када потврдимо резервацију, добићете поруку е-поште са планом лета и шифром потврде.
  3. Пошаљите имена путника. Имена путника могу да се додају у резервацију тек када се цене карата у потпуности плате. Имена могу да се пошаљу и мењају бесплатно најкасније 72 сата пре полетања. Имена путника додатих у резервацију ће се потврдити поруком е-поште у којој ће бити наведени сви путници у групи. Ако не примите поруку е-поште најкасније 48 сати пре поласка, захтевајте је тако што ћете контактирати службу за групне резервације.

Контактирајте службу за групне резервације  ако имате упите у вези са групним резервацијама.

Групне резервације можете да платите у 3 рате:

  • Прва рата је депозит који није могуће рефундирати и који мора да покрије бар 10% укупне цене резервације. Можете да платите одмах кредитном картицом или банковном дознаком у року од 24 сата након првобитне резервације. Ако резервацију направите најкасније 90 дана пре заказаног поласка, уплате банковном дознаком могу да се обаве у року од 7 дана након првобитне резервације.
  • Друга рата мора да покрије најмање 30% укупне цене резервације, најмање 60 дана пре датума поласка лета. У супротном, резервација се аутоматски брише и депозит не може да се рефундира.
  • Трећа рата мора да покрије остатак неплаћеног износа и може да се обави кредитном картицом или банковном дознаком. Трећа рата мора да се обави у преосталом износу најмање 30 дана пре датума поласка лета. Ако уплата треће рате не стигне за резервацију до рока, резервација се отказује.
Ако се друга или трећа рата не плати најкасније 60 односно 30 дана пре поласка првог лета, резервација се аутоматски брише и депозит не може да се рефундира.

Имајте на уму да су све измене могуће само након плаћања целокупног износа резервације.

Сродне везе

Плаћање

Можете да промените датум резервације уз накнаду, коју можете да платите по путнику за сваки лет. Ако је цена новог лета већа од првобитне, мораћете да платите разлику.

Рефундирања

Информације о рефундирањима потражите у Општим условима превоза Депозит није могуће рефундирати. 

Често постављана питања

Често постављана питања

Имена путника треба навести путем интернета најкасније 72 сата пре поласка, по добијању потпуне уплате.

Проверите да ли сте добили поруку е-поште са коначном потврдом (са именима путника) пре путовања, јер ћете у супротном можда морати да платите накнаду за промену имена за сваког путника. Ако не добијете поруку е-поште 2 радна дана пре поласка, контактирајте Wizz Air позивни центар.