Ваш прегледач је застарео
Не подржавамо ову верзију прегледача.
Ова страница се приказује јер смо открили да користите прегледач који је застарео или није подржан. Да бисте и даље прегледали wizzair.com и имали најбољи кориснички доживљај током прегледања, препоручујемо да ажурирате прегледач.
Ову су прегледачи које препоручујемо:
Mozilla Firefox
Преузмите бесплатно
Google Chrome
Преузмите бесплатно

Похвале и жалбе

Увек ћемо вам радо помоћи и можете да рачунате на нас да ћемо се максимално потрудити да решимо све проблеме на које евентуално наиђете.

Због шпица сезоне обрада рекламација може да потраје дуже него обично. Да бисте брже добили подршку, саветујемо вам да користите самоуслужне опције доступне на WIZZ рачуну на веб-сајтуили у апликацији WIZZ , односно да се обратите Амелији, нашем виртуелном помоћнику, која ће моћи да одговара на питања или пружа смернице. Прочитајте и Често постављана питања– постоје добре шансе да ћете пронаћи одговор који тражите и да нећете морати да чекате на наш одговор.

Лако можете да проверитестатус рекламације у Одељку Рекламација Wizz рачуна.

Наш тим се максимално труди да обради све рекламације у најкраћем могућем року. Међутим, ако је од последње поруке е-поште прошло више од 30 дана, саветујемо вам да проверите директоријум Непожељне поруке у пријемном сандучету или да одговарате помоћу почетне нити е-поште Тима за односе са клијентима како бисте помогли нашем тиму да брже идентификује вашу већ отворену рекламацију. Хвала вам на разумевању!

Наше колеге ће бити посебно поносне и захвалне да чују и ваше позитивне доживљаје! Делите и похвале и критике ако их имате!