Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ рачун

Шта је WIZZ рачун?

WIZZ рачун омогућава нашим клијентима да на лак и флексибилан начин управљају резервацијама и имају средства за путовање у приправности. Моћи ћете да допуните средства на рачуну када год пожелите и да користите овaј износ за све услуге резервација код компаније WIZZ. Пратите плаћања, прегледајте актуелне резервације и ажурирајте личне податке једним кликом на дугме. Једна напомена за крај – WIZZ рачун може да се користи само за плаћање летова и услуга компаније Wizz Air Hungary Ltd (кôд авио-компаније је w6).

Како да отворите WIZZ рачун?

Ако сте се већ регистровали на wizzair.com, честитамо вам! Аутоматски смо вам отворили WIZZ рачун, а за почетак на њему немате средстава.

Још увек се нисте регистровали?

Једноставно се региструјте овде или контактирајте позивни центар.

Можете да пронађете додатне информације и услове овде.

Како да уплатите новац на WIZZ рачун?

WIZZ рачуни могу да се допуне преко услуге Допуна WIZZ рачуна (која је описана у наставку) или претварањем поена зарађених на Wizz кредитним картицама са брендом партнера (као што је, на пример, Wizz Erste банковна картица у Мађарској). Обратите пажњу на то да стање на WIZZ рачуну који је допуњен претварањем поена са Wizz кредитних картица са брендом партнера може имати рок истека у складу с вашим уговором са издаваоцем картице.

Допуна WIZZ рачуна

Допуна WIZZ рачуна вам омогућава да уплатите новац на свој WIZZ рачун и посебно је осмишљена за путнике који често лете. Износ на вашем рачуну можете да користите за резервацију места или великог броја додатних услуга код компаније Wizz Air, укључујући седишта по промотивним ценама. Износ стања на WIZZ рачуну који је допуњен путем опције Допуна WIZZ рачуна нема датум истека. Ако сте претходно уплатили одређени готовински износ на свој WIZZ рачун који је истекао, поднесите захтев путем нашег обрасца за подношење захтева да бисмо вам вратили ту суму.

Када се региструјете на wizzair.com, добићете десетоцифрени број WIZZ рачуна.

Да бисте уплатили новац на WIZZ рачун, контактирајте наш позивни центар

Минимални износ који прихватамо за једну трансакцију допуне: 300 EUR или еквивалентна вредност у другим валутама.

Које су предности WIZZ рачуна?

  • Могуће је спајање попуста: Резервишите седишта по промотивним ценама помоћу износа на WIZZ рачуну, што вам омогућава да обједините попусте и искористите најповољније понуде.
  • Може да се допуњује: Допуните WIZZ рачун када год пожелите!
  • Доступан је: Не морате да платите цео износ карте преко рачуна. Ако на њему немате довољно средстава, лако ћете платити разлику помоћу кредитне картице.
  • Практичан је: На једноставан начин можете да управљате налогом и резервишете седишта на wizzair.com или преко позивног центра, а ускоро постаје доступна и услуга допуне путем интернета!