Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ рачун

Кликните овде да бисте започели резервацију преко свог Wizz рачуна!

Шта је WIZZ рачун?

WIZZ рачун је флексибилан и ефикасан начин на који наши клијенти могу водити текући салдо код компаније Wizz Air и користити новац на свом рачуну за услуге резервације код компаније Wizz Air. Ако користите WIZZ рачун можете увек пратити уплаћивање новца (уплате) на рачун, обављене резервације услуга , ажурирати своје податке и пратити погодности других функција. Wizz рачун се може користити само за плаћање летова и других услуга које нуди Wizz Air Hungary Ltd. (шифра авио превозника W6).

Како да отворите ваш WIZZ рачун?

Ако сте регистровани на wizzair.com, WIZZ рачун је аутоматски отворен за вас.

Још нисте регистровани?

Можете се регистровати овде или контактирајте позивни центар.

За више детаља прочитајте услове.

Како да ставите новац на WIZZ рачун?

WIZZ рачун може да се допуни или уз помоћ сервиса за допуну WIZZ рачуна (описан ниже) или претварањем поена зарађених на Wizz кредитним картицама са брендом партнера (као на пример Wizz Erste банковна картица у Мађарској). Обратите пажњу на то да салдо на Wizz рачуну који је допуњен претварањем поена са Wizz кредитних картица са брендом партнера може имати рок истека у складу с вашим уговором са издаваоцем картице.

Допуна WIZZ рачуна

Допуна WIZZ рачуна вам омогућава да уплатите новац на свој WIZZ рачун и посебно је осмишљена за путнике који често путују. Износ на вашем рачуну можете да користите за резервацију места или великог броја додатних услуга код Wizz Air-а – укључујући промотивна седишта. Износ салда на Wizz рачуну који је допуњен путем опције за допуну Wizz рачуна нема датум истека. Ако сте претходно кредитирали новчану суму на свој WIZZ налог који је истекао, молимо вас да поднесете захтев путем нашег обрасца за подношење захтева да би вам се та сума вратила.

После регистрације на wizzair.com добићете 10-оцифрени број WIZZ рачуна.

За уплату новца на ваш WIZZ рачун молимо вас да контактирате наш позивни центар

Минимални износ који прихватамо за једну трансакцију допуне: 300 EUR или еквивалентна вредност у другим валутама.

Које су предности WIZZ рачуна?

  • спајање: износ на WIZZ рачуну се може искористити за резервацију седишта по промотивним ценама, чиме се попусти спајају
  • може да се допуњује: Можете да допуните ваш WIZZ рачун у сваком тренутку
  • потпуна искористивост: ако преостали износ није довољан за резервацију седишта, разлику можете платити кредитном картицом
  • погодност употребе: резервација и уплата кредитном картицом, као и провера стања на рачуну могу се обавити путем веб странице wizzair.com и путем позивног центра (допуна путем интернета ће ускоро бити доступна)