Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

У КАБИНИ АВИОНА

Додела седишта

Сви авиони компаније Wizz Air имају једну кабину за путнике и седишта се не додељују унапред.

Међутим, можете резервисати седиште са више простора за ноге и седети у једном од најудобнијих седишта у авиону. Можете га купити било путем интернета током поступка резервације или касније преко позивног центра или чак на аеродрому након чекирања. Ако желите да купите ову услугу, кликните овде да бисте погледали нашу страницу са накнадама за услуге.

У противном, можете купити нашу услугу приоритетног укрцавања и бити међу првима у авиону. Такође је можете купити било путем интернета током поступка резервације или касније преко позивног центра или чак на аеродрому након чекирања. Ако желите да купите ову услугу, кликните овде да бисте погледали нашу страницу са накнадама за услуге. Међутим, имајте у виду да вам куповина приоритетног укрцавања не гарантује да ћете моћи да одаберете седиште које бисте желели.

Пракса компаније Wizz Air да приоритетно укрцавање даје путницима са малом децом или путницима са инвалидитетом остаје непромењена.

Услуге у авиону

Као нискобуџетна авио компанија, Wizz Air не нуди оброке у авиону. Путници могу да купе освежавајућа пића и ужину у авиону из Wizz бара. Ако желите да погледате целокупну понуду WIZZ кафеа и WIZZ бутика, кликните овде.

Употреба електронске опреме у авиону

Путници могу да користе преносиве електронске уређаје (ПЕД-ове), као што су мобилни телефони, електронски читачи и таблет рачунари, на свим летовима компаније Wizz Air. У складу са релевантним прописима, можете да користите такве уређаје када радите у режиму летења авионом током било које фазе лета. Путници су замољени да уклоне слушалице током сигурносних најава посаде и да искључе електронске уређаје када посада не може да потврди да они раде у режиму летења авионом, а задовољавају критеријуме за коришћење током лета. Већи електронски уређаји који би могли да проузрокују повреде, као што је лаптоп, мораће да се спакују током полетања и слетања.

Употреба следећих електронских уређаја је дозвољена током целог трајања лета без икаквих ограничења:

• срчаних пејсмејкера

• слушних апарата

• уграђених медицинских уређаја

• електронских стимулатора нерава.