Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

како обавити резервацију?

путем интернета

Ово је најисплативији и најбржи начин резервације седишта код компаније Wizz Air. Да бисте то урадили, једноставно почните процес резервације на нашој почетној страни и следите једноставне кораке. Када унесете све податке за резервацију, контакт податке о путнику и уплату, добићете план пута у коме је наведена јединствена шифра потврде. Ваш план пута ће такође садржати број лета, датум и време путовања, детаље о поласку и одредишту, као и пуну цену.

Компанија Wizz Air ће путницима увек доставити тачан преглед свих трошкова везаних за укупан плаћени износ.

Да бисте обавили резервацију путем интернета, не смете бити млађи од 18 година у време обављања резервације.

Wizz Air прихвата следеће начине плаћања:

- Банковне картице: дебитне и кредитне картице Visa, Visa Electron, MasterCard и Maestro

- Банковни трансфер

- Wizz рачун.

Ако иматеWizz ваучер, можете такође да га користите за резервацију ваше карте.Преостали износ (ако постоји) треба да се плати банковном картицом.Услови ваучера:

путем телефона

Обављање резервације путем Wizz Air позивног центра је једноставно и лако. Позовите наш предани Wizz Air тим у вашем крају и разговарајте са једним од наших агената за резервацију. Кликните овде да бисте погледали списак наших позивних центара и њихове бројеве телефона.
Кликните овде да бисте сазнали више о накнадама за позивни центар.

захтеви за посебне услуге

Ако имате посебне захтеве у вези са путовањем, молимо вас да нас о томе обавестите! Ако су вам потребна инвалидска колица, путујете са пртљагом који није стандардне величине или ако имате било који други посебан захтев, молимо вас да контактирате наш позивни центар на дан обављања резервације. Захтеви се не могу решавати ни обрадити путем интернета. Ако у било ком тренутку нисте сигурни око детаља ваше резервације, предлажемо вам да контактирате наш позивни центар да бисте разговарали са неким од наших преданих агената ради даље помоћи.

ваша шифра потврде

Wizz Air је авио компанија која не издаје карте. Приликом резервације неће бити издате унапред одштампане карте, било да резервишете путем интернета или  позивног центра. Шифра потврде која вам је достављена када обавите резервацију је ваша ознака за путовање. Молимо вас да је забележите. Wizz Air ће вам послати потврду у е-поруци која ће садржати план пута и шифру потврде. У случају чекирања на аеродрому, она ће бити ваша признаница, коју можете одштампати и понети са собом на аеродром на дан путовања, и показати на шалтеру за чекирање.

Немојте заборавити своју шифру потврде и важећи пасош/личну карту на дан путовања.

Уколико сте изабрали чекирање путем интернета, молимо вас да пратите упутства за чекирање путем интернета.