Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ XTRA SPACE

УСЛУГА

Уживајте у више простора!

Да ли волите када имате више места око себе? Да ли вам је доста борбе око наслона за руке? Онда све што треба да урадите је да купите услугу Wizz Xtra Space која вам гарантује да нико неће седети поред вас. Једноставно је као клик! Уз ову услугу, добијате и услугу приоритетног укрцавања Wizz Xpress

Купите Wizz Xtra Space преко интернета, преко позивног центра, на аеродрому или у авиону и уживајте у погодностима:

  •       Седећете у предњем делу кабине у реду у коме се средње седиште оставља празно ради ваше удобности.
  •       У ову услугу је укључено и приоритетно укрцавање Wizz Xpress које добијате када купите Wizz Xtra Space како бисте се укрцали у авион међу првима.

Куповином услуге Wizz Xtra Space седећете у реду који се налази испред излаза за случај опасности. Куповином услуге Wizz Xtra Space не гарантујемо вам да ћете моћи да одаберете и седиште, будући да нека од њих могу већ бити заузета.

Уколико желите да седите у једном од прва два реда, купите наш производ Wizz Reserved Seat. Уколико вам је потребно више простора за ноге и желите да седите у неком од редова где се налазе и излази за случај опасности, онда одаберите производ за додатни простор за ноге Wizz XXLong.

Куповина производа Wizz Xtra Space се приказује на вашој карти за укрцавање. То особљу на улазу за укрцавање говори да сте платили за услугу Wizz Xtra Space поред тога што сте евидентирани у систему за резервације.

КАКО ДА КУПИТЕ УСЛУГУ WIZZ XTRA SPACE

Путем интернета:

  • 1) Додајте услугу Wizz Xtra Space током процеса резервације након уноса личних података
  • 2) Уколико се не одлучите на куповину услуге Wizz Xtra Space у време резервисања свог лета, поступак додавања је једноставан у каснијој фази - путем опције за додавање услуге на сајту wizzair.com.

  • Преко нашег позивног центра:

  • 3) Алтернативно, можете додати ову услугу тако што ћете позвати Позивни центар.

  • На аеродрому:

  • 4) Услуга се може купити и на аеродрому на дан поласка. Међутим, у овом случају се обрачунава нешто виша накнада.

  • У авиону:

  • 5) Последњу прилику за куповину ове услуге имате у авиону - проверите расположивост капацитета са чланом наше посаде. Обрачунава се нешто виша накнада.

За приказ цене ове услуге, кликните овде.

ВАЖНО:

Услуга Wizz Xtra Space вам је на располагању само на одређеним летовима компаније Wizz.

Напомена: морате бити на излазу за укрцавање најмање 30 минута пре планираног поласка лета како бисте могли да искористите услугу приоритетног укрцавања.

У случају куповине услуге Wizz Xtra Space не постоји могућност повраћаја новца.

Услуга Wizz Xtra Space гарантује да ће средње седиште до вас бити празно. Она не подразумева издвојена седишта нити одабир седишта крај пролаза, односно крај прозора.

Празно седиште у средини се неће користити осим ако се путници који седе у истом реду не договоре другачије. Компанија Wizz Air гарантује само да нико неће седети на празном седишту у средини.

Компанија Wizz Air задржава право да распореди путнике на њихова дефинитивна места за седење након полетања у случају убрзаног укрцавања због оперативних питања или ако путници који су купили ову услугу не уђу у авион током процеса приоритетног укрцавања.