Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се


WIZZ XXLong extra legroom

WIZZ XXLong седиште са више простора за ноге укључујући и приоритетно укрцавање

Услуга

Можете резервисати седиште са више простора за ноге код компаније Wizz Air да бисте седели у једном од најудобнијих седишта у авиону. А од 21. новембра 2011. године понуди XXLong седишта ће бити додато и приоритетно укрцавање Wizz Xpress како бисте могли да се укрцате у авион међу првима!

Како купити WIZZ XXLong

  • Само изаберите опцију "Купите WIZZ XXLong седиште са више простора за ноге" која ће бити приказана на веб страници током поступка резервације. Цена услуге ће аутоматски бити додата за сваког путника и сваки лет у вашој резервацији. Тачан износ можете проверити овде.
  • Ако услугу нисте купили путем интернета: можете је купити преко позивног центра или на аеродрому. Када се чекирате, идите до шалтера за продају компаније Wizz Air и затражите да купите седиште WIZZ XXLong са више простора за ноге.
  • Добићете налепницу на својој пропусници за укрцавање. Ова налепница показује особљу на вратима за укрцавање да сте купили седиште са више простора за ноге.

Цена ове услуге може бити другачија у зависности од путање. У случају промене путање примењиваће се разлика у накнади (ако постоји). У случају промене путање која подразумева нижу накнаду, разлика неће бити рефундирана.

Важно

Да би користили ову услугу, сви путници морају да испуњавају следеће критеријуме:

Путници коју купују седиште WIZZ XXLong морају имати најмање 18 година и основно знање енглеског језика. Морају бити у доброј физичкој форми и способни да отворе крилни излаз за случај опасности. Путник мора сматрати да је способан/на да то учини и добиће инструкције о томе како да ручно отвори крилни излаз. У противном ће бити смештен/а на друго седиште. Ваш ручни пртљаг ће морати да буде смештен у одељак за пртљаг изнад главе током полетања и слетања.

Седишта са више простора за ноге се налазе у реду поред излаза за случај опасности. Из безбедносних разлога, доле наведени путници НЕМАЈУ право да седе у реду поред излаза за случај опасности:  • Путници млађи од 18 година
  • гојазни путници
  • путници којима је потребна помоћ
  • трудне путнице
  • путници који путују са бебом (млађом од 2 године)

Накнада за ову услугу је неповратна. Задржавамо право да преместимо путнике за које сматрамо да нису погодни за седишта поред излаза за случај опасности. У случају промене у вашој резервацији, компанија Wizz Air не може гарантовати да ће седиште са више простора за ноге бити расположиво на новом лету.