Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ аеродромски превоз

Најопогоднији начин да се стигне до и са аеродрома је WIZZ аеродромски превоз. Ми нудимо три врсте превоза : јефтин превоз од једне до друге тачке, превоз на « шатл » линијама или приватни такси превоз на већини аеродрома. Ред вожње свих наших превоза направљен је у односу на времена полазака и долазака Wizz Air летова. Аеродромски превоз може да се купи до 3 дана пре поласка.

WIZZ Bus превоз

Ми нудимо јефтин превоз од једне до друге тачке (аеродром-центар града-аеродром) на следећим дестинацијама:


Кликните овде да додате WIZZ Bus превоз на вашу резервацију .

Добићете посебну електронску поруку за потврду вашег превоза, која садржи упутства како да се дође до места поласка, ред вожње, контакт информације као и све друге потребне информације о вашем превозу.

Трансфер од врата до врата

Ми нудимо превоз аутобусом на « шатл » линијама између аеродрома и било које адресе у границама града на следећим дестинацијама:


Кликните овде да додате WIZZ Shuttle Bus превоз на вашу резервацију.

WIZZ Taxi превоз

Ми обезбеђујемо првокласну, персонализовану и јефтину услугу приватног превоза на неким дестинацијама. Такси ће вас превести од аеродрома до било које адресе у границама града.
Возач ће вас чекати на аеродрому у холу за доласке са таблом на којој је истакнуто ваше име и превести вас директно до вашег одредишта.

Цена ове услуге наплаћује се по аутомобилу (1 до 3 одрасла путника или 2 одрасла путника и 2 детета или 1 одрасли путник и 3 детета). Ако путујете са већом групом, обратите пажњу на то да резервишете довољно WIZZ такси возила.

Ми нудимо нашу у слугу WIZZ Taxi превоза на следећим дестинацијама:


Кликните овде да додате WIZZ Taxi превоз на вашу резервацију.

Превоз возом


Кликните овде да додате WIZZ Taxi превоз на вашу резервацију.


Наш партнер:

P-AIR logo