Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Приоритетно укрцавање
WIZZ Priority Boarding

услуга

Укрцајте се први!

Мрзите дугачке редове пре укрцавања? Будите међу првим путницима који ће ући у авион! Довољан је само један клик! Све што треба да урадите је да купите услугу приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding која вам омогућава брзо обављање поступка укрцавања.

Понесите 1 додатни комад личног пртљага у авион!

Путници са приоритетним укрцавањем могу да понесу са собом у авион 1 додатни комад личног пртљага поред мале или велике кабинске торбе.

Додатни комад личног пртљага може да буде торбица и торба за лаптоп или камеру која не премашује максималне димензије 40×30×18 цм. Ако путник са приоритетним укрцавањем понесе 2 комада ручног пртљага који премашују максималне димензије додатног комада личног пртљага, путник мора да чекира једну торбу уз одговарајућу накнаду.

Купите приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding путем интернета, позивног центра или на аеродрому и уживајте у погодностима:

  • у случају да до авиона идете пешице, бићете први позвани да прођете кроз врата за укрцавање и моћи ћете директно да уђете у авион
  • у случају укрцавања аутобусом, биће вам обезбеђен посебан простор у предњем делу аутобуса. Када дођете до авиона, предња врата аутобуса ће се прва отворити, што ће вам омогућити приоритетан приступ авиону.
  • Понесите 1 додатни комад личног пртљага у авион!

На вашој карти за укрцавање видеће се да сте купили приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding:

Boarding Card

  • реч “priority” (приоритет) ће бити исписана на вашој карти за укрцавање коју ћете одштампати код куће ако се чекирате путем интернета или;
  • на пулту за чекирање на аеродрому на вашу карту за укрцавање ће бити стављена налепница.

То ће показати особљу на вратима за укрцавање да сте платили приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding.


како купити приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding

Путем интернета:

  • 1) Додајте приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding током поступка резервације након што попуните своје личне податке
  • 2) Ако нисте купили приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding приликом резервације ваших летова, можете га додати касније помоћу опције „додајте услуге“ на веб страници wizzair.com.

Путем позивног центра:

На аеродрому:

  • 4) Ова услуга се такође може купити на аеродрому, на дан поласка. Биће наплаћена виша накнада.

Да бисте видели цену ове услуге, кликните овде.

важно:

Имајте у виду да морате бити на вратима за укрцавање најкасније 30 минута пре заказаног поласка лета.

Накнада за приоритетно укрцавање WIZZ Priority Boarding је неповратна.