Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Wizz Flight Info

Куповином услуге Wizz Flight Info, добијате ажуриране информације о статусу вашег лета директно на ваш паметни телефон и у пријемно сандуче е-поште.

Захваљујући овој услузи, на дан путовања добићете општу поруку са подацима о вашем лету. Другу поруку ћете добити неколико сати пре полетања, чак и када не буде промене времена вашег лета. Може се десити да примите и више порука, уколико се статус вашег лета промени више пута.

Напомена: о променама реда летења извештава се у интервалима од 5 минута, тако да нећете добити обавештење у случају кашњења лета од 10 или мање минута.

Не заборавите да је потребно да преузмете апликацију WIZZ Apps на свој паметни телефон, пријавите се бар једном преко апликације WIZZ Apps на свој налог код компаније Wizz и прихватите захтев за прослеђивање обавештења како би поруке о статусу летова стизале директно на ваш телефон.