Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Услови и одредбе Wizz Discount Club

Чланство у Wizz Discount Club (у даљем тексту „Клуб“) условљено je прихватањем овде наведених услова и одредби од стране члана (у даљем тексту „Члан(ови)“). Ако се Члан региструје у Клуб, сматра се да је Члан прихватио услове и одредбе Клуба.

Одељак 1: Критеријуми и регистрација

1.1. Чланови могу да се региструју у Клуб
1.1.1. преко резервације путем интернета уз плаћање чланарине за клуб
1.1.2. преко позивног центра када резервишу уз плаћање чланарине за клуб.

1.2. Чланови су дужни да наведу тачне и прецизне личне информације и да их таквима одржавају када се пријављују за чланство у Клубу или користе било које погодности Клуба. У противном, Чланство у клубу може бити поништено као и све након тога купљене карте према дискреционом праву компаније Wizz Air. Члан је дужан да ажурира своје личне информације помоћу следеће странице: Mој профил.

1.3. Члан може да откаже чланство у Клубу у сваком тренутку тако што ће изабрати опцију за отказивање чланства на страници Mој профил

1.4. Уколико је ваша чланарина истекла, можете у свако доба да се учланите у клуб када резервишете уз плаћање чланарине. 1.4.1 Чланство је важеће у трајању од 1 календарске године почев од дана када је претплата активирана. Члан може да продужи чланство у року од месец дана пре истека заједно уз резервацију и плаћање чланарине. Када Члан продужи чланство, нови временски период ће почети првог дана након истека претходног периода.

1.5 Чланство у Клубу не може бити пренето на другу особу. Чланови морају одмах да обавесте компанију Wizz Air ако открију неовлашћено коришћење чланства у Клубу.

1.6. Чланови Клуба ће имати могућност да резервишу карте по посебним тарифама у компанији Wizz Air које нису доступне особама које нису чланови. Чланство у клубу не гарантује расположивост посебних понуда Клуба за све летове и у сваком тренутку.

1.7 Све промоције, карте и друге посебне понуде које нуди компанија Wizz Air регулисане су условима и одредбама које се изричито односе на ту понуду.

1.8. Када се резервише по тарифи Клуба, један од путника обавезно мора бити Члан Клуба. Карте Wizz Discount Club -а по сниженој цени примењују се на сапутнике само у случају да члан клуба путује на истој резервацији и резервација не садржи више од 10 путника (укључујући члана клуба и децу али не и бебе).

1.9. Члан не може куповати карте ради препродавања.

1.10. Када Члан мења план пута издатих карата, обрачунавају се накнаде за измене које су на снази за плаћање евентуалних разлика у ценама карата алтернативних тражених датума или летова.
Промене лета применљиве на све путнике у резервацији могу да се изврше на wizzair.com или путем Позивног центра.
Промене лета које нису применљиве на све путнике у резервацији могу да се изврше само путем нашег Позивног центра.
Члан клуба мора остати путник у резервацији у сваком тренутку да би остали путници могли да користе клупске цене. Уколико се члан клуба уклони из резервације, редовна цена карте ће се применити на све остале путнике и разлика у цени карте ће морати да се плати. Као друга могућност, неки други од путника може постати члан клуба како би остали путници могли да користе предности клуба.

Одељак 2: Плаћање

2.1. Члану ће бити обрачуната годишња накнада за претплату. Није могуће платити годишњу чланарину банковним трансфером.

2.2. Компанија Wizz Air може да промени накнаде за приступање Клубу или обнављање чланства у било ком тренутку без обавештавања Члана. Свако повећање накнаде за годишње чланство ступа на снагу приликом обнављања чланства.

2.3. Члан нема право на рефундацију било које накнаде за чланство након отказивања чланства у Клубу.

2.4. Након што члан откаже чланство, оно не може да се поврати; Члан мора поново да се пријави како би остварио погодности Клуба када резервише уз плаћање чланарине за клуб.