Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се


Reserved Seat

WIZZ Reserved Seat (Резервисано седиште) укључујући и приоритетно укрцавање

услуга

Компанија Wizz Air уводи услугу WIZZ Reserved Seat како би вам путовање било још удобније!

Купите ову услугу како би вам укрцавање било брже и мање напорно и да бисте имали

  • загарантовано седиште у прва три реда у авиону, што вам омогућава да избегнете гужву приликом проналажења места и да вам путовање буде опуштеније!

Поред тога, добићете приоритет приликом укрцавања и тако смањити време чекања пре укрцавања и добити могућност да будете међу првима који ће изаћи из авиона.

како купити WIZZ Reserved Seat

Путем интернета:

1: Додајте Wizz Reserved Seat током поступка резервације након што попуните своје личне податке
2: Ако нисте купили Wizz Reserved Seat приликом резервације ваших летова, можете је додати касније помоћу опције за додавање услуга на веб страници wizzair.com.

Путем позивног центра:
3: Такође га можете додати позивањем позивног центра.

На аеродрому:
4: Ова услуга се такође може купити на аеродрому, на дан поласка. Биће наплаћена виша накнада.

Добићете налепницу која се лепи на пропусницу за укрцавање и која показује особљу на вратима за укрцавање да сте купили WIZZ Reserved Seat.

Цена ове услуге може бити другачија у зависности од путање. У случају промене путање примењиваће се разлика у накнади (ако постоји). У случају промене путање која подразумева нижу накнаду, разлика неће бити рефундирана.

Кликните овде да бисте видели цену ове услуге .

Важно:

Услуга WIZZ Reserved Seat не представља доделу седишта, па се може заузети по принципу „Ко први дође, биће први услужен“. У случају да постоје укрцани путници којима је потребна посебна помоћ, биће им додељена седишта поред прозора у првом реду и њиховим пратиоцима неће бити наплаћено.

Из безбедносних разлога, доле наведени путници НЕМАЈУ право да седе у Reserved Seat седишту у реду 1:

Путници млађи од 18 година
Гојазни путници
Труднице
Путници са децом (млађом од 2 године)

Да би користили ову услугу, путници морају испуњавати следеће критеријуме ако имају седиште које се налази у првом реду:
Путници морају имати најмање 18 година и основно знање енглеског језика. Морају бити у доброј физичкој форми и способни да отворе излаз у случају опасности. Путник мора сматрати да је способан/на да то учини и добиће инструкције о томе како да ручно отвори излаз или ће бити смештен/а на друго седиште. Ручни пртљаг ће морати да буде смештен у одељак за пртљаг изнад главе током полетања и слетања.

Накнада за ову услугу је неповратна, чак иако путник није у могућности да користи услугу Reserved Seat из неког од горенаведених разлога.

Задржавамо право да преместимо путнике за које сматрамо да нису погодни за седишта Reserved Seats. У случају промене у вашој резервацији, компанија Wizz Air не може гарантовати да ће седиште Reserved Seat бити расположиво на новом лету.