Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Подешавања колачића

Уколико не желите да примате одређену врсту колачића на сајту wizzair.com, на овој страници их можете искључити. Наша Правила о колачићима можете прочитати овде.

Врсте колачића који се користе на интернет сајту Wizz Air-а

1. Стриктно неопходни колачићи

Ови колачићи су стриктно неопходни да би вам омогућили да се крећете по сајту и да користитете његове могућности које сте тражили током резервисања (као што је коришћење вашег WIZZ рачуна).
Кликните овде за више информација

2. Функционални колачићиОви колачићи побољшавају функционалност интернет сајта складиштењем ваших подешавања. Функционални колачићи региструју информације о вашим изборима (као што је корисничко име или језик) и омогућавају нам да вам пружимо персонализованије услуге.
Кликните овде за више информација

3. Колачићи учинкаОви колачићи се користе за интерне потребе да нам помогну да побољшамо учинак интернет сајта, обезбеђујући боље корисничко искуство. Информације које испоручују ови колачићи су анонимне и помажу нам да разумемо како посетиоци користе наш интернет сајт тако да можемо да побољшамо начин на који вам представљамо наш садржај.
Кликните овде за више информација

4. Колачићи за рекламне поруке на основу навика корисникаОви колачићи се користе у циљу прилагођавања рекламних порука конкретном кориснику. Сврха ових колачића је да се утврди које врсте рекламних порука могу бити најрелевантније за вас на основу делова нашег сајта које прегледате и на основу геолокације ваше IP адресе.
Кликните овде за више информација