Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Унесите информације о услузи Privilege Pass и притисните дугме за наставак

Одрасла особа 1

Дошло је до грешке у путничким информацијама које сте унели. Прегледајте доленаведена означена поља!

Обавештавамо вас да прихватимо само мала латинична слова (a-z), велика латинична слова (A-Z), тачке (.) и размаке ( ). Молимо вас да не користите слова са акцентима и друге специјалне карактере у пољима за име. Наведите пуно име и презиме, као што стоји у вашој путној исправи. Имајте на уму да иницијали нису прихватљиви.

Обавештавамо вас да прихватимо само мала латинична слова (a-z), велика латинична слова (A-Z), тачке (.) и размаке ( ). Молимо вас да не користите слова са акцентима и друге специјалне карактере у пољима за име. Наведите пуно име и презиме, као што стоји у вашој путној исправи. Имајте на уму да иницијали нису прихватљиви.


ОДРЕДБЕ И УСЛОВИ УСЛУГЕ WIZZ Privilege Pass

Изузеци/ограничења:

1. Дефиниције

Wizz Air подразумева Wizz Air Hungary Ltd.

WIZZ Privilege Pass подразумева програм чланства у трајању од дванаест месеци који члану даје право да додаје услуге приоритетног укрцавања и велике кабинске торбе на резервацију лета у случају летова којима управља Wizz Air, при чему се не наплаћује накнада за приоритетно укрцавање нити накнада за велику кабинску торбу.

Члан подразумева особу која користи услуге превоза путника компаније Wizz Air и чије име је означено као члан клуба Wizz Privilege Pass током куповине услуге Wizz Privilege Pass.

Накнада за пртљаг подразумева накнаду коју путник мора да плати за сваки комад чекираног пртљага, као што је дефинисано на сајту wizzair.com.

Услуга WIZZ Reserved Seat подразумева услугу захваљујући којој путник може да седи на неком од седишта у прва 2 реда кабине. Коришћење ове услуге зависи од одређених ограничења која се могу погледати на сајту wizzair.com.

Накнада за услугу WIZZ Reserved Seat подразумева накнаду коју путник мора да плати за услугу WIZZ Reserved Seat, као што је дефинисано на сајту wizzair.com.

Велика кабинска торба подразумева један комад нечекираног пртљага који путници могу да унесу у авион, као што је дефинисано у правилима о пртљагу компаније Wizz Air на сајту wizzair.com.

Накнада за велику кабинску торбу подразумева накнаду коју путник мора да плати за сваки комад велике кабинске торбе, као што је дефинисано на сајту wizzair.com.

Приоритетно укрцавање Wizz Xpress подразумева услугу која омогућава путнику приоритетно укрцавање у авион.

Услуга WIZZ XXLong Extra Legroom подразумева услугу која путнику омогућава да седи на једном од најудобнијих седишта у авиону у неком од редова за излаз за случај опасности. Коришћење ове услуге зависи од одређених ограничења која се могу погледати на сајту wizzair.com.

2. Куповина услуге WIZZ Privilege Pass, права члана

2.1. Члан може да купи услугу WIZZ Privilege Pass
- уз резервацију преко интернета уз плаћање накнаде за услугу WIZZ Privilege Pass; или

- одвојено на сајту wizzair.com

2.2. Током куповине услуге WIZZ Privilege Pass, члану се наплаћује годишња накнада.

2.3. Накнада за услугу WIZZ Privilege Pass подложна је променама од стране компаније Wizz Air у било ком тренутку и без претходног обавештавања члана. Свако евентуално повећање цене годишње накнаде ступа на снагу у тренутку обнављања услуге WIZZ Privilege Pass.

2.4. Чланови немају право на надокнаду ниједне накнаде за чланарину након поништавања услуге WIZZ Privilege Pass.

2.5. Услуга WIZZ Privilege Pass се везује само за члана који је наведен као члан клуба WIZZ Privilege Pass током процеса куповине услуге Wizz Privilege Pass. Члан има право да користи услугу WIZZ Privilege Pass само током резервисања сопствених летова (тј. потребно је да члан буде уједно и путник током процеса резервације лета на коме би желео/-ла да искористи предности свог чланства у клубу WIZZ Privilege Pass).

2.6. Члан може да унапреди услугу приоритетног укрцавања WIZZ Xpress било у WIZZ XXLong Extra Legroom, било у WIZZ Reserved Seat, а у том случају, у погледу дате резервације, члан плаћа само разлику у цени између накнаде за приоритетно укрцавање WIZZ Xpress и накнаде за WIZZ XXLong Extra Legroom, односно WIZZ Reserved Seat (респективно).

2.7. Члан не може да надогради бесплатну велику кабинску торбу у чекирани пртљаг преко "додати услуге" у одељцима "моје резервације", "резервације" или "чекирање".

3. Важење услуге WIZZ Privilege Pass

3.1. Уговорни период за услугу WIZZ Privilege Pass је период од дванаест узастопних месеци који почињу на дан куповине (тј. плаћањем накнаде за услугу WIZZ Privilege Pass) (дан почетка), а завршава се на дан (укључујући и сам дан) пре навршетка годишњице од датума почетка.

4. Разно

4.1. Чланство није на располагању деци узраста до 14 година.

4.2. WIZZ Privilege Pass не важи на летовима којима управља Wizz Air Ukraine Airlines LLC.

4.3. Услуга Wizz Privilege Pass није преносива; није могуће променити име члана за дату услугу WIZZ Privilege Pass. Чланови су у обавези да моментално обавесте компанију Wizz Air уколико дознају за било који случај неовлашћеног коришћења своје услуге WIZZ Privilege Pass.

4.4. Чланови не могу да купују карте у намери да их препродају коришћењем погодности услуге WIZZ Privilege Pass. Промена имена путника на датој резервацији такође није могућа уколико је приликом резервације коришћена опција за WIZZ Privilege Pass. Предности услуге WIZZ Privilege Pass важе и на новим летовима у случају добровољне промене лета или промене реда летења од стране компаније Wizz Air.

4.5. Осим у случајевима како је наведено у постојећим одредбама и условима, услуге купљене код компаније Wizz Air подлежу Општим условима путовања компаније Wizz Air. Дефиниција термина у Општим условима путовања компаније Wizz Air има исто значење као термин у овим одредбама и условима, осим у случају да исти термин не носи супротно значење.

4.6. Wizz Air изричито забрањује вама или трећој страни да нудите услуге WIZZ Privilege Pass у комерцијалне сврхе, посебно на интернет аукцијама или на другим интернет платформа�а.

4.7. Ова понуда важи до њеног повлачења. Корисник изјављује да прихвата одредбе из постојећих одредаба и услова.

4.8. Wizz Air задржава право да изврши допуне и измене ових одредаба и услова у било ком тренутку и без претходне најаве. Wizz Air ће о свим таквим изменама и допунама обавестити све чланове на свом сајту (wizzair.com).

4.9. Wizz Air не одговара ни за какву штету насталу због било које врсте злоупотреба услуге Wizz Privilege Pass или због њеног губитка, односно обелодањивања било којој трећој страни.

4.10. Ове одредбе и услови се тумаче и важе у сваком погледу у складу са законима Мађарске. Спорови настали због постојећег уговора се првенствено решавају у разговору између страна.

Ступа на снагу 18 децембра 2013.

Преглед

    Укупно у0,00 Ft0,00 €0,00 lv0,00 Kc0,00 zł0,00 £0,00 kr0,00 lei0,00 kr0,00 din0,00 UAH0,00 kn0,00 $0,00 MKD0,00 SFr0,00 Dhs0,00 ₪0,00 KM