Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Чекирање
ДОДАЈ ТОРБУ
Наћи резервације

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Похвале и жалбе

Трудимо се да пружамо врхунску корисничку подршку путницима, а Wizz Air Тим за односе са клијентима је увек спреман да вам помогне! Поделите своја позитивна искуства, као и недоумице, тако што ћете попунити образац у наставку.

Ако имате питања општег типа, прво посетите наш интернет сајт и прочитајте често постављана питања.

У случају измена и допуна уговора од стране компаније Wizz Air, контактираћемо вас путем е-поште на адресу коју сте оставили у моменту резервисања да вас обавестимо о промени и могућностима које су вам на располагању. Проверите своја подешавања за филтере е-поште, као и сву пријемну пошту која садржи филтриране поруке како бисте могли да примите дата обавештења. Поред тога, пратите најновије вести на нашем сајту.

Уколико је пртљаг који сте пријавили оштећен, дужни сте да то моментално пријавите и да попуните образац PIR по слетању, а пре напуштања дела за транзит. Уколико је штету или ситну крађу немогуће препознати по доласку, дужни сте да о истој обавестите аеродром у року од 7 дана од вашег доласка.

У случају да сте нешто заборавили у авиону, молимо вас да моментално контактирате службу за изгубљене ствари на аеродрому.

Уколико ваш пртљаг не стигне истим летом као и ви, дужни сте да то моментално пријавите и да попуните образац PIR по слетању, који се у случају потребе може искористити у сврху остваривања права из осигурања/рекламације. Не заборавите да у извештају наведете вредност вашег пртљага. Добићете референтни број који сте дужни да користите за сву кореспонденцију са нама. Након пријављивања проблема на аеродрому, добићете писмо са инструкцијама по којима треба да поступате.

Уколико сте своју резервацију платили банкарским преносом и уколико не добијете потврду своје резервације у року од 5 дана од давања налога за банкарски пренос, молимо вас да контактирате Позивни центар и да проверите да ли је ваша уплата примљена. Молимо вас да не шаљете потврду о извршеној уплати, осим уколико се то од вас изричито не захтева у случају да се потврда уплате не може пронаћи.

Пре него што пошаљете писмо жалбе, молимо вас да погледате списак најчешће постављаних питања на нашем сајту.

Уколико имате хитан захтев за отказивање лета, љубазно вас молимо да моментално контактирате наш Позивни центар. Напомена: отказивања се обрађују у складу са нашим Општим условима путовања (члан 6.5.1.):

Своју резервацију можете отказати до 14 дана пре планираног времена вашег лета. Имаћете право на рефундацију целокупног износа карте након одбитка накнаде за отказивање. Уколико откажете своју резервацију у року од 14 дана пре планираног времена вашег лета, рефундираће вам се износ укупне цене карте након одбитка накнаде за остале услуге и накнаде за чување седишта.

Уколико сте своју резервацију платили банкарским преносом и уколико не добијете потврду своје резервације у року од 5 дана од давања налога за банкарски пренос, молимо вас да контактирате позивни центар и да проверите да ли је ваша уплата примљена. Молимо вас да не шаљете потврду о извршеној уплати, осим уколико се то од вас изричито не захтева у случају да се потврда уплате не може пронаћи.

Пре него што пошаљете писмо жалбе, молимо вас да погледате списак најчешће постављаних питања на нашем сајту.

нпр. AB12CD или AB123A

нпр. 1234

ИМАЈТЕ НА УМУ: МОЖЕМО ДА ОБРАДИМО ВАШ ЗАХТЕВ САМО НА ОВИМ ЈЕЗИЦИМА:

Након пријема ваше поруке, покушаћемо да одговоримо у што краћем могућем року, али уколико је ваш захтев хитан по својој природи (нпр. приближава се време поласка), молимо вас да контактирате наш Позивни центар.