Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

Cabin crew / Flight attendant

Accordions

ABU DHABI

APPLY HERE

TIRANA

APPLY HERE

VIENNA

APPLY HERE

TUZLA

APPLY HERE

SARAJEVO

APPLY HERE

LARNACA

APPLY HERE

KUTAISI

APPLY HERE

BUDAPEST

APPLY HERE

DEBRECEN

APPLY HERE

NAPLES

APPLY HERE

ROME FIUMICINO

APPLY HERE

BARI

APPLY HERE

PALERMO

APPLY HERE

CATANIA

APPLY HERE

MILAN MALPENSA

APPLY HERE

VILNIUS

APPLY HERE

CHISINAU

APPLY HERE

SKOPJE

APPLY HERE

KATOWICE

APPLY HERE

WARSAW

APPLY HERE

KRAKOW

APPLY HERE

GDANSK

APPLY HERE

SOPOT

APPLY HERE

WROCLAW

APPLY HERE

BACAU

APPLY HERE

BUCHAREST

APPLY HERE

CLUJ-NAPOCA

APPLY HERE

IASI

APPLY HERE

SIBIU

APPLY HERE

CRAIOVA

APPLY HERE

TIMISOARA

APPLY HERE

ST. PETERSBURG

APPLY HERE

BELGRADE

APPLY HERE

KYIV

APPLY HERE

Join our Open Recruitment Days in Ukraine:

Dates:
22nd of November, 2nd of December, 10th of December, 20th of December
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: CITYHOTEL, 01030 56A, B. Khmelnytskogo Str. Ukraine, Kyiv

Dates: 16th of November, 7th of December, 17th of December
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Premier Hotel Dnister Yana Mateika St, 6, Lviv, Lviv Oblast, Ukraine, Lviv

Date: 18th of November
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Continental Business Hotel, Derybasivska St, 5, Odesa, Odesa Oblast, Ukraine, Odesa

Date: 19th of November
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Reikartz River Mykolaiv, Sportyvna St, 9, Mykolaiv, Mykolaiv Oblast, Ukraine, Mykolaiv

Date: 24th of November
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Reikartz Zaporizhzhia hotel, Mayakovs'koho Ave, 19, Zaporizhzhia, Zaporizhia Oblast, Ukraine, Zaporizhzhia

Date: 25th of November
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Reikartz Dnipro hotel, Troitska St, 12А, Dnipro, Dnipropetrovsk Oblast, Ukraine, Dnipro

Date: 26th of November
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Reikartz Hotel, Sadova St, 4, Kharkiv, Kharkiv Oblast, Ukraine, Kharkiv

Date: 28th of NovemberStarting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Reikartz Kropyvnytskyi hotel, Viacheslava Chornovola St, 1д, Kropyvnytskyi, Kropyvnytskyi Oblast, Ukraine, Kropyvnytskyi

Date: 9th of December
Starting time: 09:00 A.M. sharp
Place: Viacheslava Chornovola St, 7, Ivano-Frankivsk, Ivano-Frankivsk Oblast, Ukraine, Ivano-Frankivsk

Please bring your updated English CV, profile picture and be prepared that the recruitment day might last until late afternoon.

LUTON

APPLY HERE

GATWICK

APPLY HERE

DONCASTER

APPLY HERE