Informacioni dhe shërbimet

Pajisjet elektronike në bord

MODALITETI I AVIONIT

Përdorini në modalitet avionit celularët, lexuesit elektronikë dhe tabletat në të gjitha fluturimet tona.

 

NGRITJA DHE ZBRITJA E AVIONIT

Pajisjet e mëdha elektronike duhet të futen brenda gjatë ngritjes dhe zbritjes së avionit.

 

PA KUFIZIME

Stimuluesit kardiakë, aparatet e dëgjimit, implantet mjekësore, neurostimuluesit elektronikë, mund të përdoren pa kufizime.

 

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Po, mund të merrni me vete cigare elektronike, duke përfshirë purot elektronike dhe avullues të tjerë me bateri, për përdorim personal dhe vetëm në bagazhin e dorës. Ndalohet mbajtja e cigareve elektronike në bagazhet e regjistruara. Karikimi i këtyre pajisjeve dhe/ose i baterive në bordin e avionit nuk lejohet dhe duhet të merrni masa për të parandaluar aktivizimin a paqëllimshëm.

Vini re se përdorimi i cigareve elektronike është i ndaluar në bordin e avionit.