Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

KARTAT E KREDITIT

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact, UATP

bank_transfer

TRANSFERTA BANKARE

brenda një dite bankare nga rezervimi

ME PARA NË DORË

në sportelin e shitjeve në aeroport dhe agjentët e udhëtimeve

Accordions

Finalizojeni rezervimin me pagesën me iDeal!

 

Nëse keni adresë faturimi në Holandë, mund t'i paguani prenotimet në monedhë EUR me iDeal.

Ndiqni këta hapa:

 1. Në faqen e pagesës zgjidhni opsionin e pagesës me iDeal
 2. Kontrolloni çmimin përfundimtar të rezervimit dhe zgjidhni bankën tuaj nga lista zbritëse
 3. Klikoni “paguaj dhe rezervo tani”
 4. Ju do të drejtoheni te faqja e pagesës me iDeal, ku duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj bankare
 5. Pas pagesës, do të ktheheni te faqja e konfirmimit në wizzair.com

Këtumund të gjeni listën më të fundit të bankave pjesëmarrëse dhe më shumë informacion rreth pagesave me iDeal.

 

Finalizojeni rezervimin me pagesën me Pay-by-Link!

Nëse keni adresë faturimi në Poloni, mund t'i paguani prenotimet në monedhë zł me Pay-by-Link.

Ndiqni këta hapa:

 • Në faqen e pagesës zgjidhni opsionin e pagesës me Pay-by-Link
 • Kontrolloni çmimin përfundimtar të prenotimit dhe klikoni "paguani dhe prenotoni tani"
 • Do të ridrejtoheni në faqen e pagesës së Pay-by-Link, ku duhet të futeni në llogarinë tuaj bankare
 • Pas pagesës, do të ktheheni në faqen e konfirmimit në wizzair.com

Ju do të merrni udhëzime me email për të zgjedhur opsionin e transfertës bankare kur rezervoni fluturimin.

Shkruani kodin e konfirmimit në fushën e komentit kryesor të transfertës bankare. Nëse disponohen edhe fusha të tjera komenti, tregoni emrin e plotë të pasagjerit të parë në rezervim.

Ju lutemi, sigurohuni që të transferoni shumën e saktë të transfertës suaj dhe të paguani në monedhën e zgjedhur.

Nëse dëshironi të paguani me transfertë bankare, duhet ta kryeni rezervimin të paktën 14 ditë përpara nisjes.

Rezervimet e shumëfishta

Nëse dëshironi të paguani për rezervime të shumëfishta, secili me kodin e vet të konfirmimit, ju lutemi të kryeni një transfertë bankare të veçantë për secilin.

Monedhat

Çmimet do të tregohen gjatë procesit të rezervimit në monedhën e vendit të nisjes (p.sh. HUF për nisjet nga Budapesti), por mund të zgjidhni një monedhë tjetër nëse dëshironi.

Pagesat me transfertë bankare duhet t’i dërgohen llogarisë bankare të Wizz Air me të njëjtën monedhë.

Nëse keni llogari bankare në euro, transfertë SEPA ose transfertë fondesh përtej kufijve (transfertë elektronike) për të nisur pagesën drejt Wizz Air.

Shënim: Në përgjithësi, mund të kurseni në koston e transaksionit duke përdorur transfertën SEPA, por pas tërheqjes së Britanisë nga BE-ja më 1 janar 2021, banka të caktuara mund të zbatojnë pagesa shtesë për transfertat drejt Britanisë.

Për më tepër, të gjitha pagesat SEPA në llogaritë bankare me seli në Britani duhet të përmbajnë të dhënat e adresës së iniciatorit të pagesave. Për detaje të mëtejshme, kontaktoni me ofruesin tuaj të pagesës.

Zgjidhni monedhën me të cilën dëshironi të paguani dhe do të shfaqet numri përkatës i llogarisë bankare.

 • Leu moldav

  Mobiacbanca

  Kodi SWIFT MOBBMD22
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare MD03MO2251ASV17077367100
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare
  Përfituesi WIZZ AIR HUNGARY KFT Tax number: 13122605-2-44
 • EURO

  CITIBANK N.A. LONDON BRANCH

  Kodi SWIFT CITIGB2L
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare GB31CITI18500813479358
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • STERLINA BRITANIKE

  CITIBANK N.A. LONDON BRANCH GBP

  Kodi SWIFT 18-50-08
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 11210394
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare GB60CITI18500811210394
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • MARKA E KONVERTUESHEM BOSHNJAKE

  RAIFFEISEN BANK DD, BOSNIA AND HEZEGOVINA

  Kodi SWIFT RZBABA2S
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 1610000000000011 ref no 030001548-4
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • LEV BULLGAR

  CITIBANK N.A. SOFIA BRANCH

  Kodi SWIFT CITIBGSF
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare BG32CITI92501041800600
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare
  Përfituesi Wizz Air Hungary Ltd.
 • KORONA ÇEKE

  CITIBANK EUROPE PLC.

  Kodi SWIFT Bank code: 2600
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 2058670102
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare CZ6326000000002058670102
  Përfituesi Wizz Air Hungary Ltd.
 • FORINTË HUNGAREZE

  CITIBANK EUROPE PLC._HU

  Kodi SWIFT CITIHUHX
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 10800007-04703073-00000000
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare HU24 1080 0007 0470 3073 0000 0000
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • SHEKËL IZRAELITE

  CITIBANK, N.A., TEL AVIV BRANCH

  Kodi SWIFT Bank code: 22001
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 620237019
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare IL870220010000620237019
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • DINAR MAQEDONAS

  KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

  Kodi SWIFT KOBSMK2X
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 300009003175704
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • KORONA NORVEGJEZE

  CITIBANK INTERNATIONAL LTD., NORWAY BRANCH

  Kodi SWIFT CITINOKX
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 83011009568
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare NO6883011009568
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • ZLOTY POLAK

  CITIBANK HANDLOWY

  Kodi SWIFT CITIPLPX
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 07103015080000000802909004
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare PL07103015080000000802909004
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • LEU RUMUN

  CITIBANK EUROPE PLC. DUBLIN – ROMANIA BRANCH

  Kodi SWIFT CITIROBU
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare RO15CITI0000000120219006
  Përfituesi Wizz Air Hungary Ltd.
 • KORONA SUEDEZE

  CITIBANK INTERNATIONAL LTD., SWEDISH BRANCH

  Kodi SWIFT CITISESX Bankgiro number: 5953-1517
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare SE8590400000090401008977
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
 • DINAR SERB

  UNICREDIT BANK SERBIA JSC, BELGRAD

  Kodi SWIFT BACXRSBG
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare RS35170004000053444098
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft
  Informacion shtesë Unicredit Belgrad, NON-RESIDENT account
 • FRANGA ZVICERANE

  CITIBANK N.A. LONDON BRANCH_CHF

  Kodi SWIFT CITIGB2LXXX
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 000 0132 6156 5
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare CH93 8909 5000 0132 6156 5
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft.
 • UAE DIRHAM

  CITIBANK DUBAI

  Kodi SWIFT CITIAEAD
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare 0100999005
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare AE590211000000100999005
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft.
 • HRIVNA UKRAINASE

  PJSC “CITIBANK”

  Kodi SWIFT CITIUAUK
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare UA833005840000026008100453029
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare
  Përfituesi The Representative Office of Limited Liability Company of Wizz Air Hungary Kft.
  Informacion shtesë ID-ja e përfituesit: 26620303
 • Lari gjeorgjian

  TBC Bank

  Kodi SWIFT TBCBGE 22
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare IBAN: GE42TB7380136070100003
  Përfituesi WIZZ AIR HUNGARY AIRLINES LIMITED LIABILITY COMPANY,GEORGIAN BRANCH
 • Korona daneze

  Citibank Europe Plc., Denmark Branch

  Kodi SWIFT CITIDKKX
  Numri i llogarisë për transferta kombëtare
  Numri i llogarisë për transferta ndërkombëtare DK4451000117043002
  Përfituesi Wizz Air Hungary Kft

Afatet përfundimtare

Pagesa duhet të jetë kryer brenda 1 dite pune banke pas kryerjes së rezervimit.

Një klient mund të kryejë një rezervim me transfertë bankare. Rezervimi i dytë mund të kryhet pasi të jetë marrë pagesa e parë nga Wizz Air.

Finalise your booking with Trustly payment!

If you have a billing address in United Kingdom, Denmark, Norway, Sweden, Finland, Estonia, Latvia, or Lithuania you can pay your bookings with Trustly.

Instant Bank Payment

Good news! Wizz Air payments just got safer, quicker, and easier than ever before. Pay directly from your online bank account, backed by bank-level security. With Trustly you no longer need a registration, an app, or even a card. As long as you have a bank account and a device, you are ready to go. This way you can manage your flights in the smoothest way possible, not to mention this is the best option if something were to come up and you needed a refund. So, what are you waiting for?

Please follow these steps:

 • Please check the total price and click „PAY AND BOOK NOW”
 • You’ll be redirected to the Trustly-hosted payment page, where you see a list of available banks in your country. Please select your bank, then log in to your online bank account and follow the steps.
 • After the payment, you will be redirected back to Wizz Air's website.

Nuk mund të kryhet transfertë bankare në hrivnia ukrainase nga një bankë jashtë Ukrainës. Nëse nuk llogari bankare ukrainase, mund të paguani me kartë krediti.
Pagesat e marra nga llogaritë bankare jashtë Ukrainës do t’i kthehen llogarisë bankare të dërguesit dhe rezervimi nuk do të konfirmohet.

Nga Serbia, mund të kryhen vetëm transferta bankare jorezidente me dinarë serbë (RSD).

Pyetjet më të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta

Kur paguani me kartë krediti/debiti, ngarkohet një faqe konfirmimi kur kryeni procesin e rezervimit. Do t’ju dërgohet me email një kopje e itinerarit tuaj.

Nëse nuk keni marrë emailin e konfirmimit (itinerarin) ju lutemi kontrolloni cilësimet e filtrit të emailit dhe çdo dosje emaili që mban emailet e filtruara. Përmbledhja e fluturimit tuaj do të përfshijë kodin e konfirmimit, datat, tarifën totale të fluturimit dhe çdo detaj tjetër të nevojshëm. Ky informacion mund të aksesohet përmes profilit të llogarisë së Wizz Air te "Të gjitha fluturimet e ardhshme".

Ne pranojmë kartat e kreditit dhe debitit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact dhe UATP. Pranojmë edhe kartat e partneritetit WIZZ.

Ju lutemi, vini re se kartat Visa Electron dhe Maestro mund të pranohen vetëm nëse janë të regjistruara në programin 3D Secure për blerje në internet ("Verified by Visa" ose "MasterCard SecureCode").

Nëse nuk keni kartë krediti ose debiti ose nëse karta juaj nuk pranohet, mund ta paguani fluturimin tuaj me transfertë bankare ose duke përdorur kreditin e WIZZ.

Mund të përdoret gjithashtu kupon WIZZ. Shumat e mbetura (nëse ka) duhet të paguhen me kartë.

Pagesa duhet të kryhet brenda 24 orëve nga rezervimi. Konfirmimi i rezervimit mund të kërkojë deri në 4-5 ditë pune.

Nëse nuk e keni marrë informacionin e rezervimit brenda 5 ditëve pune nga kryerja e transfertës ose statusi i fluturimit tuaj shfaqet si "në pritje" te profili juaj i Wizz Air, kontaktoni me qendrën telefonike tëWizz Airpër të verifikuar nëse pagesa është marrë.

Mos dërgoni konfirmime pagese nëse nuk ju është kërkuar vërtetim pagese.

 

Kontaktoni fillimisht me ofruesin e kartës së kreditit për të gjetur problemin. Nëse arsyeja nuk është tarifë bankare shtesë ose diferencë për shkak të kurseve të këmbimit, telefononi qendrën telefonike të Wizz Airose paraqisni një pretendimnë kategorinë "Gabim në pagesë".

Nëse paguani me kartë debiti ose krediti, pagesa juaj do të përpunohet përmes një sistemi ndërkombëtar përpunimi për pagesat me karta. Aty ku çmimi përfundimtar citohet prej nesh në një monedhë ndryshe nga EUR ose GBP, ju mund të konstatoni se shuma e tarifuar në kartën tuaj të debitit ose të kreditit është e ndryshme (dhe mund të jetë më e madhe) nga çmimi përfundimtar në konfirmimin e rezervimit tonë si rezultat i diferencave të konvertimit valutor në sistemin ndërkombëtar të përpunimit për pagesat me karta.

Në përgjithësi, sa më herët të rezervoni, aq më e ulët do të jetë tarifa e fluturimit. Por, ne ndonjëherë prezantojmë çmime promocionale mes datës së rezervimit dhe asaj të udhëtimit tuaj. Fatkeqësisht, këto çmime promocionale nuk ju japin juve të drejtën të kërkoni diferencën mes Tarifës totale të fluturimit të paguar prej jush për rezervimin tuaj dhe tarifës totale promocionale të fluturimit.

Sigurohuni që të keni fonde të mjaftueshme për të mbuluar të gjithë shumën. Nëse problemi vazhdon, ju lutemi kontaktoni me bankën tuaj dhe kontrolloni nëse shërbimet e pagesave në internet janë të disponueshme për kartën tuaj ose nëse ka limit blerjeje.

Juve do t’ju duhet të krijoni një rezervim të ri me tarifat më aktuale të fluturimit me qëllim që të paguani me kartë krediti.