Përgëzimet dhe ankesat

Jemi gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojmë dhe mund të keni besim se ne do të bëjmë maksimumin tonë për të zgjidhur të gjitha problemet që mund të hasni.

Për shkak të sezonit me fluks të lartë, koha e përpunimit të pretendimit mund të jetë më e gjatë se zakonisht. Për të marrë mbështetje më shpejt, këshillojmë përdorimin e opsioneve të vetëshërbimit që janë të disponueshme për ju në Llogarinë WIZZ në uebsajtose në Aplikacionin WIZZ ose pyesni Amelia, asistenten tonë virtuale, që do t'u përgjigjet pyetjeve tuaja ose do t'ju japë orientime. Ju lutemi gjithashtu lexoni Pyetjet e shpeshta– ka shumë mundësi që të gjeni përgjigjen që po kërkoni dhe t’i kurseni vetes kohën e pritjes për përgjigjen tonë.

Ju mund të kontrolloni me lehtësistatusin e pretendimit tuaj seksionin e pretendimeve të Llogarisë Wizz.

Ekipi ynë po bën maksimumin për të përpunuar të gjitha pretendimet sa më shpejt të jetë e mundur. Megjithatë, nëse kanë kaluar më shumë se 30 ditë që prej emailit tuaj të fundit, ju këshillojmë të kontrolloni dosjen e postës së padëshiruar (spamin) të kutisë suaj hyrëse ose të përgjigjeni duke përdorur vargun fillestar të emaileve me Ekipin tonë të mbështetjes së klientëve për ta ndihmuar ekipin tonë ta identifikojë më shpejt pretendimin tuaj të hapur tashmë. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Kolegët tanë ndihen veçanërisht krenarë dhe mirënjohës për të dëgjuar përvojat tuaja të mira! Ndani përgëzimet tuaja, bashkë me shqetësimet, nëse keni!