Keni një shfletues shumë të vjetër interneti
Ne nuk e mbështesim këtë version të shfletuesit tuaj!
Këtë faqe po e shikoni pasi kemi pikasur një shfletues të vjetër ose të pambështetur interneti. Për të vijuar shfletimin në wizzair.com dhe për të pasur një përdorim optimal gjatë shfletimit, ju rekomandojmë të përditësoni shfletuesin e internetit.
Këto janë rekomandimet tona:
Mozilla Firefox
Shkarkim falas
Google Chrome
Shkarkim falas

Informacioni dhe shërbimet

Tarifat e fluturimit dhe paketat

BASIC

Travel Light

bundle-large-cabin-bag-grey Bagazh dore falas (madhësia maks. 40 x 30 x 20 cm) për t’u vendosur nën ndenjëse

bundle-online-checkin-gray Checkin në internet

WIZZ GO

PACK & SAVE

bundle-large-cabin-bag-blue Valixhe me rrota 55 x 40 x 23 cm
e garantuar në zonën e kabinës
(përveçse për arsye operacionale)

bundle-small-cabin-bag-blue 20 kg bagazhe të regjistruara

bundle-seat-selection-blue Përzgjedhje e ndenjëses

bundle-airport-checkin-blue Checkin falas në aeroport dhe në internet deri në 30 ditë përpara nisjes së fluturimit

bundle-priority-boarding-blue Priority Boarding 

backpack Plus 1 bagazh dore 40 x 30 x 20 cm
(i vendosur nën ndenjëse)

 priority-check-in-simple-monochrome-blue_png Checkin prioritar

WIZZ PLUS

ALL IN & FULL FLEX

bundle-large-cabin-bag-magentaValixhe me rrota 55x40x23
e garantuar në zonën e kabinës
(përveçse për arsye operative)

bundle-heavy-checked-in-bag-magenta Bagazh i regjistruar 32 kg

bundle-seat-selection-magenta Zgjedhje ndenjëseje premium

bundle-wizz-flex-magenta WIZZ Flex

bundle-wizz-refund-magenta Rimbursim në llogarinë WIZZ

bundle-priority-boarding-magenta Imbarkim me përparësi

bundle-bag-tiny-magenta +1 bagazh dore 40x30x20
(për t'u vendosur nën ndenjëse)

bundle-airport-checkin-magenta Checkin falas në aeroport nga interneti
deri në 30 ditë përpara nisjes së fluturimit

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_png Regjistrim me përparësi 

bundle-online-checkin-magenta Regjistrim automatik

 

Accordions

Travel Light

Basic është për ata që dëshirojnë të zgjedhin me kujdes shërbimet që ata i konsiderojnë të rëndësishme. Përfshin një bagazh dore falas (madhësia maks. 40 x 30 x 20 cm) dhe checkin-in në internet, të disponueshëm bazuar në përzgjedhjen e ndenjëses.

bundle-large-cabin-bag-greyBagazh dore

bundle-online-checkin-grayCheckin në internet

Pack & Save

WIZZ Go është një paketë me shërbimet tona më popullore që është e vërtetuar tashmë si e përshtatshme për shumë prej klientëve tanë. WIZZ Go përfshin: përzgjedhje e ndenjëses (duke përjashtuar radhët e përparme dhe ndenjëset me hapësirë shtesë për këmbët), një bagazh të regjistruar 20 kg (149 x 119 x 171 cm), një valixhe me rrota (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) e garantuar në zonën e kabinës (përveçse për arsye operacionale), imbarkim prioritar, plus një (+1) bagazh dore (40 x 30 x 20 cm), që duhet të vendoset nën ndenjëse, dhe checkin në internet deri në 30 ditë përpara nisjes së fluturimit.

bundle-large-cabin-bag-blueValixhe me rrota 55x40x23 cm e garantuar në zonën e kabinës (përveç arsyeve operative)

bundle-small-cabin-bag-blueBagazh i regjistruar 20 kg

bundle-seat-selection-blueZgjedhje e ndenjëses (përjashtohen rreshti 1 dhe 4 dhe ndenjëset me hapësirë shtesë për këmbët)

bundle-airport-checkin-blueCheckin falas në aeroport deri në 30 ditë përpara nisjes së fluturimit

bundle-priority-boarding-blueImbarkim me përparësi

backpackPlus 1 bagazh dore 40x30x20 cm (i vendosur nën ndenjëse)

priority-check-in-simple-monochrome-blue_png Checkin me përparësi


WIZZ Family Go

Përfitoni ulje më të mëdha për paketën WIZZ Go nëse udhëtoni me fëmijë apo foshnja.

Kur shtoni fëmijë ose foshnja në rezervimin tuaj, paketa WIZZ Family Go do të shfaqet automatikisht gjatë procesit të rezervimit.

All-in & Full Flex

WIZZ Plus është për ata që dëshirojnë të përgatiten për gjithçka dhe u pëlqen të shijojnë komoditetin e shërbimit tonë të plotë. Përfshin një sasi të madhe shërbimesh shtesë me çmim të ulur. Ofron fleksibilitet më të madh dhe përvojën më komode për pasagjerët. WIZZ Plus përfshin përzgjedhje ndenjësesh premium me ndenjëse me hapësirë shtesë për këmbët, së bashku me veçorinë WIZZ Flex që ju lejon të ndryshoni datën e fluturimit nëse është e nevojshme, pa tarifim shtesë.

Ju mund të përfitoni gjithashtu shërbimin tonë të WIZZ Priority, që ju lejon të merrni me vete një valixhe shtesë me rrota (me madhësi maks. 55 x 40 x 23 cm, 10 kg), së bashku me një bagazh dore falas (maks. 40 x 30 x 20 cm). E keni të garantuar marrjen e dy bagazheve me vete në zonën e kabinës (përveç nëse është e pamundur për kufizimeve të natyrës operative) dhe do të thirreni i pari për imbarkim. Përveç kësaj, mund të sillni një bagazh të regjistruar 32 kg (madhësia maks. 149 x 119 x 171 cm). Ju do të merrni gjithashtu përditësime të informacionit të fluturimit dhe keni opsionin të zgjidhni checkin në internet 30 ditë përpara nisjes së fluturimit tuaj ose checkin në aeroport.

bundle-small-cabin-bag-magentaValixhe me rrota 55x40x23 cm e garantuar në zonën e kabinës (përveçse për arsye operative)

bundle-heavy-checked-in-bag-magentaBagazh i regjistruar 32 kg

bundle-seat-selection-magentaZgjedhje ndenjëseje premium

bundle-wizz-flex-magentaWIZZ Flex

bundle-wizz-refund-magentaRimbursim në llogarinë WIZZ

bundle-priority-boarding-magentaPriority Boarding

bundle-bag-tiny-magenta+1 bagazh dore 40x30x20 cm (për t'u vendosur nën ndenjëse)

bundle-airport-checkin-magentaCheckin falas në aeroport dhe në internet deri në 30 ditë përpara nisjes së fluturimit.

priority-check-in-simple-monochrome-magenta_png Regjistrim me përparësi

bundle-online-checkin-magentaRegjistrim automatik

WIZZ Family Plus

Përfitoni ulje edhe më të mëdha për paketën WIZZ Plus nëse udhëtoni me fëmijë ose foshnja.

Kur shtoni fëmijë ose foshnja në rezervimin tuaj, paketa WIZZ Family Plus do të shfaqet automatikisht gjatë procesit të rezervimit.