Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Заклучување цена на превоз

Fare Lock

ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЦЕНА НА ПРЕВОЗ

Услугата „Заклучување цена на превоз“ Ви овозможува да задржите избрана цена на превоз во период од 48 часа

Fare Lock 7 days before departure

7 ДЕНА ПРЕТХОДНО

Достапно за резервации создадени повеќе од седум дена пред датумот на поаѓање

 

Wizz Air fares

ЗА СЕКОЈА ЦЕНА НА ПРЕВОЗ

Услугата „Заклучување цена на превоз“ е достапна за сите класи цени на превоз

Често поставувани прашања

Услугата „Заклучување цена на превоз“ е достапна на интернет на wizzair.com во текот на резервирањето и Ви овозможува да задржите избрана цена на превоз во период од 48 часа со плаќање такса.

 

Често поставувани прашања

Резервацијата може да ја завршите на интернет на wizzair.com во рок од 48 часа од заклучувањето на цената на превоз.

 

За резервацијата може да платите со кредитна картичка и/или кредит од Вашата WIZZ сметка.

 

Не, услугата „Заклучување цена на превоз“ не може да се користи заедно со промотивни цени или специјални понуди.

 

Да, таксата за услугата „Заклучување цена на превоз“ ќе Ви се врати во случај на откажување на летот од страна на Wizz Air.

 

Ако распоредот на избраниот лет или летот со обезбедена цена на превоз се промени во текот на периодот додека цената на превоз е заклучена, може или да ја прифатите промената и да резервирате по обезбедената цена или пак, може да побарате поврат на таксата за услугата „Заклучување цена на превоз“ во Центарот за поддршка.

 

Услугата „Заклучување цена на превоз“ е достапна за резервации направени повеќе од седум дена пред датумот на поаѓање. Ако изберете повратен лет, услугата е достапна за резервација направена повеќе од седум дена пред датумот на Вашиот прв лет.