Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

WIZZ Flex

Up to 3 hours

До 3 часа

Неограничени промени на летот на интернет или поврат на средствата на Вашата WIZZ сметка, најдоцна 3 часа пред почетокот на патувањето.

Flight change

Промена на летот

Променете ги датумот, времето и маршрутата на Вашиот лет на интернет. Нема да Ви се наплати такса за промената, ќе треба да ја платите само разликата во цените на превоз и таксите за багаж.

Refund to wizz account

Поврат на средствата на WIZZ сметката

Откажете го летот и добијте поврат на средствата на Вашата WIZZ сметка.