Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:

Информации и услуги

WIZZ Discount Club: летајте повеќе, доживејте повеќе!

wdc_min10_eur

10 евра

ЗАШТЕДЕТЕ

на авиобилети

 

privilege_large_cabin_bag

5 евра

ЗАШТЕДЕТЕ

на пријавени торби (20 kg, 32 kg)

 

booking_for_groups_fixed_price

ЗА ВАС И ДРУГИ ЛИЦА

И лицата што патуваат со Вас добиваат погодности на WDC.

 

wdc_premium

САМО ЗА ЧЛЕНОВИ

Уживајте во премиум понуди достапни само за членови на WDC како Вас.

wdc_companions_discount

СТАНДАРДНО ЧЛЕНСТВО

Се препорачува за лица што патуваат самостојно (плус уште едно лице):

погодности за членот и еден сопатникЦена: 39,99 евра/годишно

booking_for_groups_fixed_price

ГРУПНО ЧЛЕНСТВО

За поголеми групи:

погодности за членот и најмногу 5 сопатнициЦена: 79,99 евра/годишно

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Промотивните цени се нудат за ограничен број седишта на одредени маршрути. За најновите ажурирања може да се информирате на нашата почетна страница.

Регистрирајте се за билтенот на WIZZ и придружете се на WIZZ Discount Club за да го искористите максимумот од понудите и промоциите.

При резервирањето, може да изберете една од следните опции: „Купи Стандардно членство“ или „Купи Групно членство“. Вашето членство во WIZZ Discount Club ќе се активира во времетраење од една година, сметано од денот на купувањето. Секогаш кога ќе сакате да резервирате по цените на WIZZ Discount Club, најавете се со Вашите адреса на е-пошта и лозинка. Откако ќе се најавите, ќе може да ги прегледате информациите на Вашата сметка, како на пр., неодамнешните резервации или пак, датумот на истекување на Вашето членство во WIZZ Discount Club. Дознајте повеќе за WIZZ Discount Club!