Privilege Pass

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Privilege Pass

seat-selection-lacb

ИЗБИРАЊЕ СЕДИШТЕ

заедно со седиштата со дополнителен простор за нозете и седиштата во првиот ред

priority-boarding-lacb

ПРИОРИТЕТНО ВЛЕГУВАЊЕ ВО АВИОНОТ

влезете први во авионот

backpack

бесплатна рачна торба

40x30x20 cm

на пр., женска чанта, ранец, торба за лаптоп

(под седиштето)

Cabin Baggage New

Торба со тркалца

МАКС. 10 KG

55 x 40 x 23 cm

Хармоники

Членството не е достапно за деца на возраст под 14 години.

Вашата Privilege Pass не може да се пренесе на друго лице. Ако откриете неовластено користење на Вашата Privilege Pass, веднаш известете го Wizz Air. 

За повеќе информации, прочитајте ги Правилата и условите на Privilege Pass!