Приоритетно влегување во авионот

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Приоритетно влегување во авионот

privilege_priority_boarding

ПРИОРИТЕТНО ВЛЕГУВАЊЕ ВО АВИОНОТ

влезете први во авионот

small-personal-item-lacb

+1 МАЛА ТОРБА

(под седиштето)

40x30x18 cm

на пр., торба за камера, лаптоп

 

guaranteed-bag-lacb

ЗАГАРАНТИРАН ПРЕВОЗ НА ТОРБАТА ВО КАБИНА

55x40x23 cm
ПРОМЕНЕТА ГОЛЕМИНА

МАКС. 10 KG