Опции за удобност

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Информации и услуги

Опции за удобност

convenience_options_security_fast_track

БЕЗБЕДНА БРЗА ЛЕНТА

Со Безбедната брза лента веднаш ќе поминете кај безбедносната проверка, дури и во периоди на голема гужва.

 

convenience_options_exclusive_lounge

ЕКСКЛУЗИВНА ЧЕКАЛНИЦА

Уживајте во бесплатните погодности, како на пр., храна, пијалаци, пристап до Wi-Fi, како и други премиум услуги

 

Хармоники

Купете Безбедна брза лента и пристап до Ексклузивната чекалница!

  • купете при резервирањето
  • додајте ја на постојната резервација на Вашата страница со преглед на летот
  • купете ја преку Центарот за поддршка на Wizz Air
  • како опција во последен момент, купете  

Безбедна брза лента

На Безбедната брза лента може да поминете со покажување на ваучерот што сте го добиле на шалтерот за пријавување или, во случај кога сте се пријавиле на интернет, со покажување на отпечатената карта за влегување во авионот.

Ексклузивна чекалница

Уживајте во премиум услугите на аеродромот во Будимпешта во чекалницата SkyCourt!

Локација: Галерија SkyCourt, во близина на делот со храна

Купете Безбедна брза лента и пристап до Ексклузивната чекалница!

VIP чекалницата на аеродромот Милано Бергамо се наоѓа на првиот кат во делот за влегување во авионот.

Безбедната брза лента на аеродромот Милано Бергамо работи со оптички читач, активен 24 часа на ден.

Купете пристап до Ексклузивната чекалница! 

Бизнис чекалницата се наоѓа во Терминал A.

Купете пристап до Ексклузивната чекалница! 

Удобни услови за работа во Бизнис чекалниците на аеродромот Катовице, во Терминалите A и B.

Купете пристап со Ексклузивната чекалница!

На аеродромот во Букурешт има три чекалници од Бизнис класа во делот за влегување во авион.