Услуги во авионот

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Услуги во авионот

WIZZ CAFÉ

топли напитоци, свежи сендвичи, грицки, безалкохолни пијалаци, алкохолни пијалаци

WIZZ BOUTIQUE

голем избор брендирани подароци на WIZZ и додатоци за патување

Од топли напитоци до одлични подароци

Нарачајте капучино или разгледајте ги производите во Wizz Boutique во текот на патувањето! Во авионот е достапен голем избор на производи со врвен квалитет, а членовите на нашиот екипаж се секогаш расположени да Ви помогнат.

Понуда во WIZZ Café

 • топли напитоци
 • сендвичи
 • грицки
 • безалкохолни пијалаци
 • алкохолни пијалаци

Понуда во WIZZ Boutique

 • брендирани подароци на Wizz Air
 • парфеми од врвни марки
 • голем избор на подароци
 • додатоци за патување

Разгледајте го целокупниот избор на WIZZCafe & Boutique Имајте предвид дека изборот на производи и марки може да варира од земја до земја.

Хармоники

Прифаќаме готовински плаќања во различни валути.            

 • Евра
 • Британски фунти (само банкноти)
 • Унгарски форинти на унгарските летови
 • Злоти на полските летови

Сите цени се наведени во евра како основна валута. Цените во фунти, форинти и злоти се референтни и подлежат на промените на девизниот курс.

Кусур се враќа во евра, освен ако е достапна локалната валута. 

Прифаќаме плаќања со следните кредитни картички

 • Visa
 • MasterCard
 • EuroCard

Погрижете се да добиете сметка за секое купување

На патниците им се забранува да консумираат алкохолни пијалаци што не се купени од Wizz Café во авионот.

Поради ограничениот простор во авионот, може да се случи тоа што ќе го изберете да не е достапно.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Услугите на Wizz Café и Wizz Boutique се достапни неколку минути по полетувањето. Притоа, на понуда ќе имате голем избор производи, почнувајќи од топли напитоци до подароци и додатоци. Ако сакате да го разгледате целосниот избор на понуда од WIZZ Café и WIZZ Boutique, кликнете тука.