Информации за откажување

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Информации за откажување

Важни информации за патниците чијшто лет бил прекинат

Ако Вашиот лет е прекинат (видете подолу), најавете се на Вашиот профил, отворете ја резервацијата и ќе може одново да резервирате на интернет бесплатно или пак, да добиете поврат на средствата.