Цени на превоз и пакети

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Цени на превоз и пакети

BASIC

Патувајте со малку багаж

bundle-small-cabin-bag-gray Мала кабинска торба

bundle-online-checkin-gray Пријавување на интернет

WIZZ GO

СПАКУВАЈТЕ СЕ И ЗАШТЕДЕТЕ

bundle-seat-selection-blue Избирање седиште

bundle-small-cabin-bag-blue Голема кабинска торба

bundle-heavy-checked-in-bag-blue Пријавена торба од 23 kg

bundle-online-checkin-blue Пријавување на интернет

WIZZ PLUS

СÈ ВО ЕДНО И ЦЕЛОСЕН FLEX

bundle-seat-selection-magenta Избирање премиум седиште

bundle-small-cabin-bag-magenta Голема кабинска торба

bundle-heavy-checked-in-bag-magenta Пријавена торба од 32 kg

bundle-wizz-flex-magenta Wizz Flex

bundle-priority-boarding-magenta Приоритетно влегување во авионот

bundle-bag-tiny-magenta +1 мал личен предмет

bundle-online-checkin-magenta Пријавување на аеродром или на интернет

fast-track-magenta Брза лента (ако е достапна)

 

Сите дополнителни услуги што Ви се потребни, по намалени цени

Се познавате себеси и знаете кои дополнителни услуги ги сакате пред да резервирате лет. Создадовме пакети за да може да ги добиете услугите што Ви се потребни, по намалена цена.

Независно од тоа дали сакате да патувате со малку багаж или пак, сакате да бидете подготвени за даден настан, ќе го најдете пакетот што најмногу ќе одговара на Вашите потреби.


Хармоники

Патувајте со малку багаж

Цената на превоз Basic е наменета за лицата кои сакаат да ги избираат услугите што има се важни една по една. Цената на превоз Basic опфаќа мала кабинска торба (42 x 32 x 25 cm) и пријавување на интернет.

bundle-small-cabin-bag-gray Мала кабинска торба

bundle-online-checkin-gray Пријавување на интернет

Спакувајте се и заштедете

Wizz Go е пакет што ги содржи нашите најпопуларни услуги и веќе се покажа дека одлично одговара на потребите на многу од нашите корисници. Wizz Go опфаќа четири услуги: избирање седиште (со исклучок на седиштата со дополнителен простор за нозете), голема кабинска торба (56 x 45 x 25 cm), пријавена торба од 23 kg (149 x 119 x 171 cm) и пријавување на интернет.

bundle-seat-selection-blue Избирање седиште

bundle-small-cabin-bag-blue Голема кабинска торба

bundle-heavy-checked-in-bag-blue Пријавена торба од 23 kg

bundle-online-checkin-blue Пријавување на интернет

Сѐ во едно и целосен Flex

Wizz Plus е за лицата кои сакаат да бидат подготвени за сѐ и сакаат да уживаат во удобноста на нашата целосна услуга. Опфаќа голем број дополнителни услуги по намалена цена. Овозможува одлична флексибилност и нуди најголема удобност при патувањето. Wizz Plus опфаќа избирање премиум седиште, при што во изборот спаѓаат и седиштата со дополнителен простор за нозете, заедно со функцијата Wizz Flex што Ви овозможува да го промените датумот на летот ако е потребно, без дополнителна наплата.

Покрај тоа, постои и можноста за пријавување на аеродром или на интернет, приоритетно влегување во авионот, а покрај голема кабинска торба (56 x 45 x 25 cm) и пријавена торба од 32 kg  (149 x 119 x 171 cm), може да носите и еден мал личен предмет во авионот (40 x 30 x 18 cm).

bundle-seat-selection-magenta Избирање премиум седиште

bundle-wizz-flex-magenta Wizz Flex

bundle-small-cabin-bag-magenta Голема кабинска торба

bundle-heavy-checked-in-bag-magenta Пријавена торба од 32 kg

bundle-priority-boarding-magenta Приоритетно влегување во авионот

bundle-bag-tiny-magenta +1 мал личен предмет во авионот

bundle-online-checkin-magenta Пријавување на аеродром или на интернет

fast-track-magenta Брза лента (ако е достапна)