Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Пофалби и поплаки

Секогаш сме подготвени да помогнеме и може да сметате на тоа дека ќе се потрудиме да ги решиме сите проблеми со кои можеби ќе се соочите.

Ако имате прашање, погледнете во ЧПП. Голема е веројатностадека таму ќе го најдете одговорот што го барате и ќе заштедите време во чекање да Ви одговориме.

Нашите колеги ќе бидат особено горди и благодарни ако слушнат и за Вашето позитивно искуство! Според тоа, ако имате, споделете ги Вашите пофалби, а и поплаки!