WIZZ кредитна картичка

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

WIZZ кредитна картичка

Пријавете се за Wizz кредитна картичка и максимално искористете ги погодностите!

  • Поени за купувањата 
  • Бесплатно членство во Wizz Discount Club со дополнителна заштеда
  • Прифатена е секаде во светот
  • Опфаќа патничко осигурување

WIZZ кредитните картички ги издаваат различни банки во различни земји. Изберете ја Вашата земја на живеење за да дознаете повеќе!