Осигурителни врски

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Осигурителни врски

Назад на страницата за осигурување

Покритието на патничкото осигурување е наведено во документите подолу.

Обединето Кралство:

Документ за првично откривање

Краток преглед на политиката

Формулација на политиката

Политика за приватност

Ирска:

Краток преглед на политиката

Бугарија:

Формулација на политиката

Република Чешка:

Формулација на политиката

Франција:

Формулација на политиката

Германија:

Формулација на политиката

Унгарија:

Формулација на политиката

Италија:

Формулација на политиката

Норвешка:

Формулација на политиката

Полска:

Формулација на политиката

Романија:

Формулација на политиката

Шпанија:

Формулација на политиката

Шведска:

Формулација на политиката

Финска:

Формулација на политиката

Латвија:

Формулација на политиката

Литванија:

Формулација на политиката

Грција:

Формулација на политиката

Турција:

Формулација на политиката

Швајцарија:

Формулација на политиката

Кипар:

Формулација на политиката

Белгија:

Формулација на политиката

Холандија:

Формулација на политикатаНе нудиме советување во врска со издржливоста на производов во Вашите конкретни околности.