Вкупна заштеда

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Вкупна заштеда

Вкупна заштеда е онлајн програма со членство за граѓаните на ОК и нуди пристап до мноштво можности за попусти и враќање средства во готово од најпознатите трговци на мало и даватели на услуги.

Ќе имате можност да се придружите на програмата Вкупна заштеда откако ќе направите резервација на интернет

  • членовите може да заработат месечен бонус
  • до 10% враќање на средства во готово во преку 650 онлајн продавници
  • 20% попуст на картички за подарок
  • месечен бонус за враќање на средства во готово при резервирање преку wizzair.com

детали за контакт
Телефон: 0800 389 6960 (бесплатно од фиксни телефони во ОК), пон-пет, 8 –20 часот, сабота, 9 –16 часот
Е-пошта: customerservice@completesavings.co.uk

Посетете ја нивната веб-страница за повеќе информации!