Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Office positions

Хармоники

Commercial positions

Customer and Marketing positions

Digital positions

Finance positions

People & ESG positions

Supply Chain & Legal positions

Central Operations General

General Operations positions

Cabin Operations

Ground Operations

Flight Operations

Crew Training

Crew Planning

Maintenance & Engineering

OCC/MOC

Safety and Compliance

Technical Services

Group Security and Resilience

Group Training