Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Општи информации за патување во време на COVID

icon-face-mask

Заштитни маски

Задолжително треба да се носи заштитна маска во текот на летот со WIZZ на патувања до или од земја во којашто тоа е сѐ уште пропишано со локалниот закон. Во случаите кога тоа не е задолжително ниту во земјата на поаѓање ниту во земјата на дестинацијата, носењето заштитна маска е личен избор. За летовите подолги од 4 часа препорачуваме да носите повеќе заштитни маски.

 

icon-social-distancing-hygiene-measures

Мерки за социјално дистанцирање и одржување хигиена

Вршиме целосна дезинфекција на авионот секој ден.

Почитувајте ги и упатствата за социјално дистанцирање и лична хигиена, како во авионот, така и надвор од него.

icon-contactless-payments

Доживување во авионот

Дозволени се бесконтактни плаќања до 25 евра.

Препорачуваме да ја преземете најновата верзија на менито во авионот од нашата апликација за мобилни уреди WIZZ.