Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:

Информации и услуги

Зголемени здравствени и безбедносни мерки

icon-face-mask

Заштитни маски

Сега е задолжително да се носат заштитни маски во кабината на авионот и за патниците и за членовите на екипажот. За летовите подолги од 4 часа препорачуваме да носите повеќе заштитни маски. Се препорачува и цени носењето и друга заштитна оперма.

 

icon-social-distancing-hygiene-measures

Мерки за социјално дистанцирање и одржување хигиена

Обезбедуваме бесплатни марамчиња за дезинфекција при влегувањето во авионот, а вршиме и целосна дезинфекција на авионите секој ден.

Почитувајте ги упатствата за социјално дистанцирање и во авионот и надвор од него. Тоа ќе влијае и на доделувањето седишта секогаш кога е тоа можно.

icon-contactless-payments

Искуство во авионот

Дозволено е бесконтактно плаќање износи до 25 евра.

Правиме кратка пауза и со списанието на WIZZ, па препорачуваме да го преземете најновото мени од нашата апликација за мобилни уреди.