Верзијата на Вашиот прелистувач е многу стара
Верзијава на Вашиот прелистувач не е поддржана!
Страницава ја гледате затоа што откривме застарена или неподдржана верзија на прелистувачот. За да продолжите со прелистување на wizzair.com и притоа, тоа да биде најдобро искуство, препорачуваме да го ажурирате Вашиот прелистувач.
Ги препорачуваме следниве прелистувачи:
Mozilla Firefox
Преземете бесплатно
Google Chrome
Преземете бесплатно

Информации и услуги

Услуги во авионот

WIZZ CAFÉ

топли напитоци, свежи сендвичи, грицки, безалкохолни пијалаци, алкохолни пијалаци

WIZZ BOUTIQUE

голем избор брендирани подароци на WIZZ и додатоци за патување

Хармоники

Прифаќаме готовински плаќања во различни валути.            

  • Евра
  • Британски фунти (само банкноти)
  • Унгарски форинти на унгарските летови
  • Злоти на полските летови

Сите цени се наведени во евра како основна валута. Цените во фунти, форинти и злоти се референтни и подлежат на промените на девизниот курс.

Кусур се враќа во евра, освен ако е достапна локалната валута. 

Прифаќаме плаќања со следниве кредитни картички:

  • Visa
  • MasterCard

Не заборавајте да побарате сметка за секое купување

На патниците им се забранува да консумираат алкохолни пијалаци што не се купени од Wizz Café во авионот.

Поради ограничениот простор во авионот, може да се случи тоа што ќе го изберете да не е достапно.

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Услугите на Wizz Café и Wizz Boutique се достапни неколку минути по полетувањето. Притоа, на понуда ќе имате голем избор производи, почнувајќи од топли напитоци до подароци и додатоци. Ако сакате да го разгледате целосниот избор на понуда од WIZZ Café и WIZZ Boutique, кликнете тука.

Да, може. Имајте ги предвид следниве услови на плаќање:

  • може да плаќате само со картичките VISA или MasterCard, било да се кредитни или дебитни,
  • максималната вредност на трансакција изнесува 150 евра,
  • максималниот комбиниран износ што може да го плати корисник со една или повеќе картички е 150 евра,
  • минималната вредност на трансакција изнесува 2 евра.