Градски водичи

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Градски водичи

Turku

Turku
Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Turku airport and offers cheap flights to Poland. Our hotel and car rental providers have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.
 

Аеродром Турку - Терминал 2 (TKU)

http://www.finavia.fi/en/

Превоз

Аеродромот е оддалечен 8 km од центарот на Турку.

Резервирањето полн пакет на изнајмување автомобил за одмор или службено патување не може да биде полесно со нашиот партнер, rentalcars.com!
Изнајмување автомобил за само 8 евра дневно.

Резервирајте автомобил веднаш!

Сместување

Резервирајте преку нашиот партнер Booking.com и добијте 5% попуст

Резервирајте хотел веднаш!