Градски водичи

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Градски водичи

Thessaloniki

Thessaloniki
Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Thessaloniki airport and offers cheap flights to Budapest, Hungary and to Kutaisi in Georgia. Our hotel and car rental providers have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.
 

Аеродром Солун (SKG)

http://www.thessalonikiairport.com/

Превоз

Аеродромот е оддалечен 15 km од центарот на Солун.

Резервирањето полн пакет на изнајмување автомобил за одмор или службено патување не може да биде полесно со нашиот партнер, rentalcars.com!
Изнајмување автомобил за само 8 евра дневно.

Резервирајте автомобил веднаш!

Сместување

Резервирајте преку нашиот партнер Booking.com и добијте 5% попуст

Резервирајте хотел веднаш!